De mooiste accessoires voor de bruidegom

Kleine details kunnen jullie bruiloft juist zo bijzonder maken. Bij het uitkiezen van de trouwkleding zijn de accessoires dan ook zeker van belang. Voor de bruidegom zijn er bijvoorbeeld heel wat leuke accessoires te vinden als aanvulling op zijn trouwpak.

Ieder bruidspaar wil een bijzondere bruiloft die anders is dan die van anderen. En dan is het natuurlijk ook leuk als jullie er allebei prachtig uitzien. Met accessoires wordt een trouwpak net even wat bijzonderder en zal jouw bruidegom zeker stralen op jullie trouwdag.

Bijzondere manchetknopen

Heeft jouw bruidegom een mooi trouwpak gevonden? Het toevoegen van manchetknopen aan het overhemd zorgt voor een bijzonder detail. Er zijn heel wat verschillende soorten manchetknopen te vinden, dus er is vast wel iets wat bij jullie bruiloft past.

Bretels

Houden jullie wel van een beetje vintage? Dan zijn bretels ontzettend leuk! Sommige mannen zijn echt onweerstaanbaar met een paar mooie bretels onder hun jasje. Het geeft zijn trouwoutfit ook meteen wat meer persoonlijkheid.

Strik

Veel bruidegommen kiezen voor een stropdas, maar het kan ook erg leuk zijn om in plaats daarvan een strik te nemen. Dit kan een zwarte strik zijn, maar een kleurtje is natuurlijk ook leuk. Zeker wanneer dit in stijl is met het thema van jullie bruiloft!

Horloge

Een horloge is een handig een stijlvol accessoire. Het kan leuk zijn om jouw bruidegom een horloge cadeau te doen vlak voor de bruiloft. Natuurlijk is het wel belangrijk dat dit horloge goed bij zijn trouwpak past. Je zou zelfs nog een boodschap voor je aanstaande in het bandje kunnen laten graveren als extra verrassing. Dit is overigens ook een leuk vervanging van de verlovingsring wanneer je hem ten huwelijk wilt vragen in plaats van andersom!

Sokken

Wanneer de bruidegom gaat zitten, is er vaak een stukje van zijn sokken te zien. Sommige bruidegommen maken hier leuk gebruik van door voor een opvallend kleurtje sokken te kiezen dat goed past bij de themakleuren van de bruiloft.

Sokken bruidegom

Fotograaf: Elizabeth Messina via Loverly

Foto van de accessoires

Vergeet vooral niet aan de trouwfotograaf te vragen om een mooie overzichtsfoto van alle accessoires bij elkaar te maken. Het is leuk om ook dit soort details vast te laten leggen en het geeft een mooi beeld van de voorbereidingen voor jullie trouwdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *