Heb jij één of meerdere tatoeages op je lichaam? Dan kan dat heel mooi staan in combinatie met een trouwjurk! Wij hebben wat foto´s van bruiden verzameld die bewijzen dat tatoeages en bruiloften heel goed samen kunnen gaan! 

In eerste instantie lijkt een tatoeage misschien niet heel passend bij een bruiloft. De vraag is dan ook: moet je je tatoeage showen of verbergen? Natuurlijk is dit een persoonlijke keuze die je alleen zelf kunt maken. Maar we hebben wel wat mooie foto´s voor je van bruiden die hebben gekozen hun tatoeages lekker op te laten vallen!

Tatoeages op arm

Heb je één of meerdere tatoeages op je arm? Wanneer je een strapless jurk draagt, zullen ze extra opvallen. Zeker wanneer je voor een witte trouwjurk kiest, zullen ze er echt uitspringen. Dit kan een heel mooi effect hebben!

Tatoeage in combinatie met een open rug

Heb je een tatoeage op je rug? Die is gemakkelijk te verbergen, maar je zou hem ook juist extra op kunnen laten vallen. Een trouwjurk met open rug geeft voldoende ruimte om hem te laten zien. Op deze manier wordt je tatoeage echt een onderdeel van je bruidslook.

Gezamenlijke tatoeage

Hebben jullie een gezamenlijke tatoeage, bijvoorbeeld in plaats van trouwringen? Dan moeten deze tatoeages natuurlijk goed zichtbaar zijn op jullie bruiloft. Het bruidspaar op onderstaande foto heeft bijvoorbeeld een mooie, romantische foto laten maken van de ankers die ze allebei op hun onderarm hebben laten tatoeëren. Op deze manier zijn de tatoeages niet overheersend aanwezig op de bruiloft, maar voegen ze wel iets bijzonders toe. Een mooi symbool met een bijzondere betekenis!

Welke tatoeages vind jij het mooist bij deze bruiden? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *