De mooiste gouden trouwschoenen

Trouwschoenen hoeven tegenwoordig niet meer wit te zijn. Heel wat bruiden kiezen juist voor een opvallend kleurtje. Gouden trouwschoenen zijn extra bijzonder. Zo weet je zeker dat ze zullen opvallen op jullie bruiloft!

Gouden trouwschoenen stralen een gevoel van luxe uit. Goud is sowieso een mooie themakleur om toe te passen op jullie (winter)bruiloft. Op bruiloften die plaatsvinden rond oud & nieuw wordt bijvoorbeeld vaak gebruik gemaakt van gouden of zilveren accenten.

Er zijn heel wat soorten en stijlen gouden trouwschoenen te vinden. Schoenen met hoge hakken, of juist lage trouwschoenen waar je met gemak de hele dag op kunt lopen. Dure merkschoenen van Jimmy Choo en Louboutin of juist goedkopere exemplaren. Wij hebben vast wat pareltjes voor je verzameld:

Gouden trouwschoenen

Fotograaf: Melanie Nedelko, trouwschoenen: Valentino d´Orsay via Style Me Pretty

Reacties (1)
  1. Ik vind het wel wat hoor, gouden trouwschoenen voor bij mijn trouwjurk. Helaas ben ik ze nog niet in een trouwzaak tegen gekomen. In het dagelijkse leven draag ik zilver, maar juist voor mijn bruiloft wil ik graag gouden bruidsaccessoires. Zo heb ik ook al een gave tiara gespot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *