De mooiste plus size bruiden als inspiratie

Veel bruiden proberen in de maanden voor hun bruiloft nog snel even een paar kilo´s kwijt te raken. Als je nooit erg slank bent geweest, zal dat ook niet opeens lukken op jullie bruiloft. Dat geeft gelukkig niets, want ook plus size bruiden kunnen er prachtig uitzien!

Niet iedereen past in een maatje 34 en dat is natuurlijk niet erg. Sommige vrouwen gaan alleen erg twijfelen op het moment dat hun trouwdag er aan zit te komen. Want moeten ze toch niet een beetje afvallen voor hun grote dag? Het belangrijkste is echter dat jij je prettig voelt bij je eigen lichaam. Is dat met een maatje meer? Dan geeft dat helemaal niets! Ook plus size bruiden kunnen er namelijk adembenemend mooi uitzien.

Plus size bruiden

Om te laten zien dat echt niet alle bruiden over een jaloersmakend figuur beschikken, hebben wij een aantal foto´s verzameld van plus size bruiden die er waanzinnig goed uitzien op hun trouwdag:

Plus size bruid

Fotograaf: Jennifer Demo Photography via Pretty Pear Bride

Kies een trouwjurk die bij je lichaam past

Deze bruiden zijn stuk voor stuk aan het stralen. Niet zo gek, want ze zien er allemaal prachtig uit. Op een groot deel van de foto´s zie je dat de bruid gekozen heeft voor een trouwjurk met (korte) mouwtjes. Dit zijn niet alleen mooie en bijzondere trouwjurken, ze bedekken ook nog eens de bovenkant van je armen. Fijn als je hier niet zo zeker over bent!
Is zo´n trouwjurk met mouwen niets voor jou? Een jurk zonder mouwen (zoals op de eerste foto) is net zo goed mogelijk, ook als je niet over slanke armen beschikt. Zolang je maar iets kiest waar jij je goed in voelt, kun je er fantastisch uitzien als plus size bruid!

Tips voor plus size bruiden

Kun je toch nog wel wat hulp gebruiken voor jullie grote dag? Lees dan ook zeker even deze tips voor plus size bruiden door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *