Roodharige vrouwen hebben iets bijzonders. Niet alleen schijnen ze goed te kunnen zoenen, ook zijn die rode lokken gewoon hartstikke mooi. Er zijn dan ook veel prachtige foto´s te vinden van bruiden met rode haren.

Ben jij zo´n vrouw met een (van nature) vurig kapsel? Lucky you!  Want die rode haren staan namelijk prachtige boven een witte trouwjurk. Het contrast geeft een mooi effect en zeker met een opvallend bruidsboeket er bij levert dit geweldige trouwfoto´s op. Heb je lange haren? Dan kun je er voor kiezen om ze op te steken, maar los haar of een vlecht staat eigenlijk nog mooier!

Bruidskapsels voor roodharige bruiden

Als roodharige bruid heb je natuurlijk dezelfde mogelijkheden als bruiden met een andere haarkleur. Je kunt je haar (half) opsteken, het los dragen of er een paardenstaart of vlecht in maken. Een voordeel is dat je met je haar meteen kleur toevoegt aan je trouwoutfit. Dit maakt roodharige bruiden met een los bruidskapsel ook zo mooi, omdat de kleur goed afsteekt tegen het wit van je trouwjurk.

Roodharige bruid

Fotograaf: Cassie Rosch via Auj Poj

Roodharige bruid

Fotograaf: Cassie Rosch via Auj Poj

Haaraccessoires toevoegen

Je hoeft daarom in principe ook weinig toe te voegen aan je bruidskapsel, wat simpele haaraccessoires zijn genoeg. Een sluier is natuurlijk altijd mooi, maar vermindert het effect van de rode kleur wel. Daarom zou je in plaats daarvan ook voor een birdcage veil kunnen gaan. Voor roodharige bruiden is dit een perfect haaraccessoire!

De kleur van je bruidsboeket

Ook voor het bruidsboeket heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt er voor kiezen het bruidsboeket rustig te houden of juist gaan voor een opvallend exemplaar. Door de kleuren van de bloemen af te stemmen op jouw haarkleur maak je het totale plaatje extra mooi. Het is slim om ook voor jullie themakleur(en) rekening te houden met jouw haarkleur. Dit kun je doen door verschillende kleuren langs je haar te leggen en te kijken hoe dit met elkaar combineert. Hiervoor kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de verf kleurenstrookjes die je bij de bouwmarkt kunt halen. Zo heb je binnen korte tijd een mooi kleurenpalet samengesteld voor jullie bruiloft. Dit kleurenpalet kun je vervolgens ook gebruiken bij het uitzoeken van het bruidsboeket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *