De ochtend van je bruiloft, dit moet je niet vergeten!

Ochtend van de bruiloft bruid met vriendinnen

Fotograaf: Tobiah Tayo Photography

In de ochtend van je bruiloft zullen er heel wat vlindertjes in je buik rondfladderen. Van de verliefde gevoelens en de spanning natuurlijk! Als het goed is zijn de meeste voorbereidingen getroffen en kun je nu dan eindelijk echt gaan genieten. Vergeet alleen niet even rekening te houden met de volgende dingen! 

Goedemorgen! Het is de ochtend van je bruiloft. Waarschijnlijk heb je vannacht al wat moeite gehad met in slaap vallen, maar nu begint het dan toch eindelijk echt. De spanning neemt toe en eigenlijk is dit het moment om alle zorgen los proberen te laten. Denk alleen nog wel even aan deze dingen:

Eten en drinken

Je hoofd staat er misschien niet helemaal naar, maar het is heel belangrijk om de ochtend voor jullie bruiloft met een goed ontbijt te starten. Vergeet ook niet voldoende te drinken. Tijdens de bruiloft krijg je snel te weinig vocht binnen. Sommige bruiden vinden dit wel prettig omdat naar het toilet gaan in een trouwjurk niet altijd even handig is, maar toch is het heel belangrijk om genoeg te drinken. Wanneer je te weinig vocht binnenkrijgt heb je kans op hoofdpijn en zal het zwaar voor je worden om de dag door te komen. Een goed ontbijt zorgt voor een bodem voor de rest van de dag.

Kledingrandjes

Je zult misschien uit gewoonte ´s ochtends sokken aantrekken en een normale bh, maar dit is niet zo verstandig. De randjes van je sokken blijven vaak nog lang zichtbaar in je benen. Jammer wanneer je net een mooie foto wilt laten maken van die killer heels die je onder je trouwjurk aan hebt. Is jouw jurk strapless? Dan kun je maar beter geen normale bh aantrekken zodra je opstaat. Hier kun je namelijk ook de randjes van blijven zien.

Trouwjurk aantrekken

Trek je trouwjurk niet te snel aan, hij kan zo alleen maar vies worden. Laat je make-up en je haar eerst doen en trek als laatste je jurk aan. Dit moet je sowieso doen door er in te stappen. Wanneer je hem over je hoofd trekt, heb je kans dat er make-up op komt en dat je haar weer door de war gaat.

Trouwjurk

Fotograaf: Katelyn James Photography via Style Me Pretty

Bruidsboeket

Staat jouw bruidsboeket voor de bruiloft in een laagje water om hem langer vers te houden? Heel goed! Haal hem er alleen wel minimaal een half uur voor de ceremonie uit om te voorkomen dat er water op je trouwjurk lekt.

Je bruidstas klaarzetten

Eigenlijk zou iedere bruid een bruidstas moeten hebben met daarin alle producten die je maar nodig zou kunnen hebben tijdens jullie trouwdag. Dit is een soort noodtasje waar je alles snel in kunt vinden zodra je het nodig hebt. Wil je weten wat er allemaal in deze bruidstas zit? Dat lees je hier!

Zijn er nog meer dingen die je niet moet vergeten op de ochtend van je bruiloft? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *