De perfecte bruiloft selfie maak je met deze tips

Telefoons zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Wanneer je op een toeristische plek komt, wordt de ene na de andere selfie genomen. Ook op bruiloften zullen er veel mobiele telefoons aanwezig zijn. Je kunt hier leuk gebruik van maken door zelf een mooie of gekke bruiloft selfie te maken.

Het ene bruidspaar wil mobiele telefoons zo veel mogelijk weren op hun grote dag, terwijl anderen het juist geweldig vinden als hun bruiloft op heel wat verschillende manieren wordt vastgelegd. Het is sowieso verstandig om van tevoren goed na te denken over social media op jullie trouwdag.

Of je jouw telefoon nou wel of niet bij jullie bruiloft betrekt, het kan altijd leuk zijn om in ieder geval één bruiloft selfie te maken. Op deze manier krijg je een heel andere plaatje dan wanneer je alleen foto´s door de fotograaf laat maken. Wij hebben wat tips voor je verzameld om een perfecte selfie te maken op jullie trouwdag!

Tip 1: Kies een leuk moment

Meestal worden selfies vrij spontaan genomen en denk je vooraf niet zo na over het moment waarop je je telefoon er bij pakt. Bij jullie bruiloft kun je dit echter beter wel doen. Het is namelijk niet handig om je telefoon steeds bij de hand te moeten hebben. Plan daarom vooraf vast een moment in waarop je een leuke bruiloft selfie kunt maken. Niet zo spontaan, maar wel handig!

Tip 2: Gebruik een selfiestick

Foto´s waarbij een groot deel van je arm zichtbaar is, zijn niet zo charmant. Een selfiestick is een goede oplossing. Hiermee kun je de camera gemakkelijk op afstand houden en hoef je je niet in allerlei gekke bochten te wringen om een foto te kunnen maken. Geen selfiestick bij de hand? Dan zou je de zelfontspanner kunnen proberen.

#3 Betrek de fotograaf bij je bruiloft selfie

Een combinatie van jullie eigen fotografie skills en het professionele camerawerk van jullie fotograaf levert geweldige foto´s op. Wanneer jullie een bruiloft selfie maken, kan de fotograaf dit vastleggen. De foto wordt helemaal mooi wanneer jullie indirect via de telefoon te zien zijn.

Bruiloft selfie

Fotograaf: Pure Photography

Tip 4: Let op het licht

De camera op je telefoon is waarschijnlijk van mindere kwaliteit dan de camera die jullie trouwfotograaf bij zich heeft. En de kans is ook groot dat jij niet zo handig bent met Photoshop als dat hij dat is. Daarom is goed licht extra belangrijk voor een mooie foto! Als je het geluk hebt op een zonnige, onbewolkte dag te trouwen, kan het al snel zo zijn dat je zit te knijpen met je ogen. Maak daarom een foto in het eerste uur na zonsopkomst of vlak voor zonsondergang. Het licht is tijdens golden hour namelijk perfect.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *