Tijdens het huwelijksdiner wil je natuurlijk niet alleen heerlijk eten, maar ook een mooi gedecoreerde tafel waar je gasten meteen vrolijk van worden. Bruiloft Inspiratie verzamelde wat voorbeelden van mooi gedekte tafels voor je.

Wanneer jullie trouwen, wil je dat alles perfect is. Voor alle verschillende delen van jullie bruiloft wordt de juiste decoratie geregeld. Het diner is hier een belangrijk onderdeel van. Tenslotte brengen de gasten best een tijd aan tafel door en is het fijn als ze naast het eten en een lekker drankje ook kunnen genieten van de mooiste decoratie die goed past bij het thema van jullie grote dag.

Met centerpieces kun je al heel wat sfeer creëeren, maar dat is niet het enige wat je kunt doen om de tafel mooi te decoreren. Het servies, een naamkaartje, servetten, eventueel een menu en wat decoratie voor op het bord zelf kunnen het plaatje compleet maken. Heb je wat inspiratie nodig? Wat dacht je van deze prachtig gedekte tafels?

One comment to “De tafel decoreren voor het huwelijksdiner”
  1. Voor onze trouwlocatie hebben we extra tafels gehuurd. Deze willen we nu decoreren. Centerpieces willen we ook. Verder halen we veel inspiratie uit de plaatjes. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *