Hebben jullie al een mooie trouwauto uitgezocht voor jullie bruiloft? Een klassieke oldtimer, moderne sportwagen of een schattige mini? Natuurlijk is hij bedoeld voor het vervoer, maar het is ook leuk om de trouwauto bij het maken van de foto´s te betrekken.

Op veel bruiloften is een prachtige trouwauto aanwezig. Het is leuk om deze wagen als achtergrond voor een aantal trouwfoto´s te gebruiken. Maar je kunt er nog meer mee doen. Wat dacht je van een mooie foto terwijl jullie achter het stuur zitten, of een bijzonder plaatje dat via de zijspiegel van de auto is geschoten?

Romantisch

Je kunt de trouwauto op allerlei manieren in de foto´s terug laten komen. Maak foto´s vanuit de binnenkant of via het achterraam. Heb je een trouwauto met een open dak? Dan kunnen jullie er ook in staan. Helemaal romantisch is het wanneer jullie elkaar een kus geven door het autoraampje heen. Ook wat foto´s zonder de bruidegom erbij? Laat de onderkant van je trouwjurk dan zien via de open deur van de auto. Dit ziet er helemaal mooi uit wanneer je een paar killer heels aan je voeten hebt.

Foto´s met de trouwauto

Wil je wat inspiratie opdoen voor het maken van prachtige trouwfoto´s? Dit is een aantal mooie voorbeelden waarin je goed kunt zien wat er allemaal mogelijk is. Uiteraard hangen de mogelijkheden wel samen met het soort auto dat jullie kiezen. Denk er van te voren goed over na wat jullie leuk lijkt. Misschien heeft jullie trouwfotograaf ook nog wel wat ideeën!

2 reacties op “De trouwauto bij de foto´s betrekken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *