Volkswagen bus

De Volkswagen bus: De ultieme nostalgische trouwbeleving

Welke vrouw droomt er nou niet van een prachtige Volkswagen bus op haar bruiloft? Dit vrolijk gekleurde busje ziet er niet alleen fantastisch uit, je hebt ook meteen een heerlijk ruim vervoersmiddel voor julie grote dag! Klinkt goed toch? 

Willen jullie zelf rondrijden in het Volkswagen busje? Of laten jullie dit liever aan een chauffeur over? Het is allebei mogelijk! Je kunt samen met je husband to be wat tijd in de Volkswagen bus doorbrengen voor jullie gaan trouwen. Met zijn schattige uiterlijk kun je dit busje ook goed gebruiken bij het maken van de trouwfoto´s. En doordat de bus zo ruim is, kun je meteen wat gasten naar de trouwlocatie brengen. Het Volkswagen busje biedt namelijk ruimte voor acht personen!

Volkswagen bus huren

Het is altijd handig om speciaal vervoer voor jullie bruiloft te regelen. De trouwdag is immers hét moment om in de auto van jullie dromen te kunnen rijden. Bovendien staat dit goed op de trouwfoto’s en is het fijn als jullie gemakkelijk van de ene locatie naar de andere kunnen komen. Een Volkswagen busje is hier zeker voor geschikt. En hij ziet er ook nog eens fantastisch uit!

Volkswagen bus

Photo booth

De busjes van De Volkswagenbus zijn helemaal leuk, je kunt ze namelijk combineren met een photo booth! Overdag gebruik je de bus als vervoersmiddel en ´s avonds als jullie staan te feesten, wordt de bus omgetoverd tot een echte photo booth. Alle gasten kunnen zich laten fotograferen en de foto´s worden direct geprint. Je kunt de foto´s gebruiken voor in het gastenboek of om aan de gasten mee te geven als herinnering aan een geweldige dag.

Volkswagen bus

Volkswagen camper

Natuurlijk kunnen jullie er ook wat langer op uit gaan, bijvoorbeeld als avontuurlijke huwelijksreis. Huur dan een Volkswagen camper om samen met je kersverse echtgenoot een stoere, romantische roadtrip tegemoet te gaan. Waar gaat jullie reis naar toe?

De mogelijkheden van een Volkswagen busje zijn eindeloos. Het is het ideale trouwvervoer omdat de bus zowel stijlvol als praktisch is. Nieuwsgierig geworden? Meer informatie kun je vinden op deze sites:

Volkswagenbusje bruiloft op het strandDit blog is samengesteld op basis van een samenwerking. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *