Het is de droom van veel bruidsparen om buiten te kunnen trouwen. Een romantische ceremonie midden in de natuur is dan ook heerlijk. Natuurlijk is het bos sowieso al een mooie plek om te trouwen, maar met een beetje decoratie maak je het helemaal bijzonder! 

Zie je het al voor je, met jullie familie en beste vrienden samenkomen voor een intieme bruiloft tussen de bomen? Het bos is een fijne  plek om te trouwen, hier hebben jullie alle ruimte om elkaar het jawoord te geven te midden van de natuur. Perfect voor een relaxte bruiloft in bohemian sferen!

Trouwen in het bos

Als jullie buiten willen trouwen, is het bos dan ook een fijne plek. Je zou hier zelfs een festival bruiloft kunnen organiseren! Zo kunnen jullie de ceremonie tussen de bomen laten plaatsvinden en een knallend trouwfeest aan de rand van het bos organiseren. Misschien zijn er zelfs wel gasten die het leuk vinden om midden in de natuur te blijven overnachten!

Decoratie in de bomen

Het bos is van zichzelf al een prachtige plek, maar je zou zelfs nog wat decoratie kunnen toevoegen. De bomen lenen zich hier perfect voor. Met wat simpele aanpassingen creëer je al een gaaf effect. Zodra het donker wordt zorgen lichtjes in de bomen bijvoorbeeld voor romantische sferen.

Onlangs kwamen wij echter een ander waanzinnig mooi idee tegen om jullie bruiloft in het bos te decoreren. Een slinger van bloemen die om een boom heen is gedrapeerd vormt namelijk de perfecte backdrop voor jullie ceremonie. Je zou er ook voor kunnen kiezen om meerdere bomen met bloemen te versieren voor een extra indrukwekkend effect.

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze andere blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *