Dit zijn dé trouwkaarten trends voor 2017

Gaan jullie het komende jaar trouwen? Dan moeten er natuurlijk ook trouwkaarten worden uitgezocht. Die keuze is nog best lastig, want er zijn heel wat leuke mogelijkheden! Wij laten je de trends op het gebied van trouwkaarten voor 2017 zien.

Als je nog niet van plan was binnenkort te gaan trouwen, verander je misschien van gedachten bij het zien van de trouwkaarten voor het komende jaar. Want wat zijn ze leuk zeg! Kaartje2go, expert op het gebied van (trouw)kaarten, heeft ons 12 kaarten opgestuurd die passen bij de trends voor 2017. We laten deze prachtige trouwkaarten graag aan je zien!

Wit met goud

De eerste trend voor het komende trouwseizoen is de kleurencombinatie wit en goud. Deze kleuren zijn niet alleen leuk om toe te passen als themakleuren voor jullie bruiloft, je kunt ze ook gebruiken voor de trouwkaart. Wit met gouden kaarten zijn dit jaar namelijk helemaal hip!

Watercolor

Waterverf geeft een heel bijzonder effect wanneer je het toepast als stijl voor de trouwkaarten. Het gebruik hiervan zorgt voor een romantische uitstraling. Dit is niet alleen leuk voor de buitenkant van de kaart, maar geeft ook de binnenkant net even iets extra´s.

Botanical

Natuurlijke elementen komen steeds vaker terug op bruiloften. Het bohemian thema is ook erg populair. Vrolijke, kleurrijke trouwkaarten in een botanical stijl passen hier goed bij. De bloemen en planten vormen de randen van de kaart, in het midden is er ruimte voor jullie namen, de trouwdatum of een korte tekst zoals Mr & Mrs.

Save the date kalender

Het sturen van een save the date is een Amerikaanse traditie die ook in Nederland steeds populairder wordt. Hier zijn heel wat leuke kaartjes voor te vinden. Het komende jaar zullen we vooral veel save the date´s zien in de vorm van een kleine kalender waar de trouwdatum op wordt aangegeven.

Trouwkaarten bestellen

Enthousiast geworden bij het zien van deze mooie trouwkaarten? Je kunt ze online bestellen op de site van Kaartje2go. Zelf hebben wij ervaren dat het erg makkelijk is om hier de ideale trouwkaart samen te stellen. Alle onderdelen van de kaart kun je namelijk naar eigen smaak aanpassen. Hierdoor weet je zeker dat jullie een unieke trouwkaart krijgen die helemaal past bij de trends van dit trouwseizoen!

Reacties (1)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.