Het uitkiezen van een goede trouwfotograaf is misschien wel een van de meest belangrijke dingen die je moet regelen voor de bruiloft. Sommige bruidsparen vragen een oom die goed kan fotograferen, maar de kans is groot dat je hier later spijt van gaat krijgen. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met onze favoriete trouwfotografen.

Toegegeven, de trouwfotografen in het onderstaande lijstje zijn niet de meest goedkope fotografen die je kunt boeken. Wij vinden trouwfoto´s echter ontzettend belangrijk en vinden een goede fotograaf daarom zeker de investering waard. Je zult immers nog jarenlang kunnen genieten van de prachtige foto´s en je hoeft je bij deze trouwfotografen nergens zorgen over te maken. Echte professionals die alle mooie momenten op beeld weten te leggen!

Mon et Mine

Mon et Mine (van fotografen Ramon en Hermine) is echt een begrip in bruiloftland. Dit stel heeft samen al heel wat prachtige bruiloften mogen fotograferen. Niet alleen zijn wij groot voorstander van het inhuren van twee fotografen op een bruiloft, ook houden wij erg van de stijl van Mon et Mine. Vergeet niet om deze twee real weddings op een kasteel en in Amsterdam te bekijken die door Mon et Mine zijn vastgelegd.

Lachend bruidspaar

Fotograaf: Mon et Mine

Trouw Trendy

Micha en Floortje van Trouw Trendy zijn nog zo´n leuk stel dat altijd samen op bruiloften te vinden is. Geen stijve trouwfoto´s maar veel humor en spontaniteit, zo krijg je de mooiste ontspannen trouwfoto´s!

Bruidspaar in Utrecht

Fotograaf: Trouw Trendy

Dario Endara Photography

Toch liever één fotograaf op jullie bruiloft? Dario Endara is een Amerikaanse trouwfotograaf die al een aantal jaar in Nederland woont. Naast trouwfotograaf is hij ook reisfotograaf. Je kunt hier dus prima terecht wanneer jullie in het buitenland trouwen.

Youri Claessens Photography

Trouwen jullie op Ibiza? Dan moeten jullie zeker eens een kijkje nemen op de website van Youri Claessens! Maar ook wanneer jullie in een ander land trouwen, reist Youri Claessens graag met jullie mee.

Raisa Zwart

De laatste trouwfotograaf uit ons rijtje is Raisa Zwart. Ook zij heeft al heel wat prachtige bruiloften op haar naam staan. Leuk detail: Raisa Zwart fotografeert zowel digitaal als analoog.

Bruidspaar vastgelegd door Raisa Zwart

Fotograaf: Raisa Zwart

Andere trouwfotografen

Natuurlijk zijn er ook nog heel wat andere goede trouwfotografen te vinden. Als jullie een fotograaf gevonden hebben, is het altijd belangrijk om goed naar het portfolio te kijken. Past zijn stijl bij die van jullie? En wat zijn de ervaringen van andere bruidsparen? Bij het kennismakingsgesprek heb je vervolgens de mogelijkheid om wat vragen te stellen over jullie bruiloft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *