Hangende bloemen aan stok

Fotocredits: DIY & Craft

Leuke DIY: Stok met hangende bloemen

Nog op zoek naar wat mooie decoratie voor jullie bruiloft? Dan is deze DIY zeker wat voor jou! Met hangende bloemen in kleine vaasjes maak je een mooie achtergrond voor jullie ceremonie. Het kost weinig moeite en heeft een groot effect!

Het decoreren van de verschillende locaties waar jullie bruiloft plaatsvindt, is soms best lastig. Je wilt immers dat alles er mooi uitziet en dezelfde stijl heeft. Het is daarom leuk om een aantal dingen zelf te maken. Deze hangende bloemen aan een stok zijn niet lastig te maken en ze zien er erg mooi uit. Doordat je de bloemen in water zet, kun je dit de dag voor de bruiloft al maken.

Hangende bloemen roze en wit

Fotocredits: DIY & Craft

Wat heb je nodig?

  • Een mooie, stevige houten stok
  • Bloemen, bijvoorbeeld rozen in twee verschillende kleuren
  • Touw
  • Glazen buisjes
  • Water

Hoe maak je deze hangende bloemen?

Een houten stok vormt de basis van deze decoratie met hangende bloemen. Maak eerst een stevig stuk touw vast aan beide uiteinden van de stok. Hiermee kun je hem straks ophangen. Vervolgens verspreid je stukken touw over de lengte van de stok. Hier komen de glazen buisjes aan te hangen. Deze glazen buisjes kun je via internet kopen. Websites als AliExpress bieden ze vrij goedkoop aan. Je kunt zelf kijken hoeveel vaasjes je aan de stok wilt hangen. Dit is ook afhankelijk van de breedte van de stok die je gebruikt.

Witte en roze rozen worden opgehangen

Fotocredits: DIY & Craft

Als je de vaasjes aan het touw bevestigd hebt, kun je ze vullen met water. Vervolgens kun je in elk vaasje een bloem steken. Het is leuk om gebruik te maken van twee verschillende kleuren die je met elkaar afwisselt.

Klaar? Dan kun je de stok met bloemen ergens op de trouwlocatie ophangen. Hij is bijvoorbeeld erg mooi als backdrop tijdens jullie ceremonie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *