DIY hartjesslinger op bruiloft

Fotocredits: Make and Do Crew

DIY hartjesslinger als decoratie

Nu het buiten steeds kouder, natter en donkerder wordt, is het niet erg om in de weekenden lekker binnen te zitten. Ondertussen kun je vast creatief aan de slag voor jullie bruiloft. Bijvoorbeeld met deze DIY voor een hartjesslinger als decoratie!

Een bruiloft plannen kost flink wat tijd, maar een groot deel hiervan is hartstikke leuk om te doen. Wanneer je een beetje creatief bent, kan het een leuk idee zijn om (een deel van) de decoratie zelf te maken.

Hartjesslinger

Deze hartjesslinger is altijd goed te gebruiken als decoratie op een bruiloft. Bijvoorbeeld als achtergrond voor de foto´s, de ceremonie of de tafel met lekkernijen. Het geeft meteen extra sfeer en je kunt jullie themakleuren gebruiken voor de hartjes.

Hoe ga je te werk?

Voor deze hartjesslinger heb je papier in verschillende kleuren nodig. De hartjes maak je het liefst met een mal of een pons zodat je allemaal gelijke hartjes krijgt. De helft van de hartjes knip je vanaf onder tot halverwege in, de andere helft vanaf boven. Op deze manier kun je steeds twee hartjes in elkaar schuiven zodat ze 3D worden. Vervolgens plak je de hartjes aan een stuk vissersdraad en zijn ze klaar om opgehangen te worden!

DIY hartjesslinger maken

Fotocredits: Make and Do Crew

Schakel hulp in

Natuurlijk kun je zelf creatief aan de slag gaan op een saaie zondagmiddag, maar het is nog gezelliger om dat samen met je vriendinnen, moeder, zus of verloofde te doen. Maak er een gezellig dagje van, haal wat lekkere hapjes in huis en jullie zullen in korte tijd heel wat mooie decoratie gemaakt hebben!

De volledige DIY staat op de site Make and Do Crew. Hier staat stap voor stap beschreven hoe je te werk moet gaan.

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *