Zijn jullie nog op zoek naar een leuk en origineel idee voor tijdens jullie receptie of trouwfeest? Dan is een zelfgemaakte popcorn bar misschien een leuk idee. Hier kunnen jullie gasten zelf popcorn in allerlei lekkere smaakjes kiezen.

Een lekkere snack kunnen jullie gasten altijd wel gebruiken. Popcorn is een heerlijk tussendoortje dat bijna iedereen wel kan waarderen. En wanneer deze popcorn op een originele manier gepresenteerd wordt, is het natuurlijk helemaal leuk!

Verschillende smaakjes popcorn

Het idee voor een popcorn bar met verschillende smaken, vonden wij op de site Pen N´Paper Flowers. Niet alleen hebben zij verschillende soorten kruiden neergezet om over de popcorn heen te strooien, ook staan er andere lekkere dingen om er doorheen te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van nootjes of M&M´s? Je maakt zo zelf de lekkerste combinaties. Vergeet niet om mooie etiketten te printen om op de verschillende potjes te kunnen plakken.

Popcorn kar

Kan jouw verloofde goed klussen? Of ben je zelf erg handig? Dan is het leuk om ook zelf een kar of tafel te maken waar alles op gezet kan worden. Dit past ontzettend goed bij een bruiloft met een landelijk thema.

Net als in de bioscoop

Eigenlijk kennen we popcorn vooral van in de bioscoop. Je hebt ongetwijfeld wel eens een romantische date met je verloofde gehad waarbij jullie samen een flinke portie popcorn deelden. Het is daarom extra leuk om jullie gasten ook een film te tonen wanneer ze van al dit lekkers smikkelen. Bijvoorbeeld een (zelfgemaakt) filmpje over hoe jullie elkaar ontmoet hebben. Dit kan een erg leuke toevoeging zijn aan jullie bruiloft!

Liever een andere bar?

Niet zo´n fan van popcorn? Dan zijn er natuurlijk ook nog heel wat andere mogelijkheden voor een zelfgemaakte bar op jullie bruiloft. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

2 reacties op “DIY popcorn bar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *