DIY scrabble letters

Ken je het spelletje scrabble nog van vroeger? Scrabble letters zijn niet alleen handig om punten mee te scoren tijdens dit spel, je kunt ze ook gebruiken voor jullie bruiloft. Met deze DIY maak je zelf grote scrabble letters als decoratie.

Scrabble letters zijn ontzettend leuk om te gebruiken tijdens een bruiloft. Je kunt er zelfs een heel thema van maken voor jullie grote dag. Lijkt het je leuk om gebruik te maken van een grote versie van de houten lettertjes? Deze grote letters zijn via internet verkrijgbaar, maar je kunt ze veel gemakkelijker zelf maken!

Wat heb je nodig?

  • Vierkant houten plankje
  • Uitgeprinte versie van jouw letter (gratis downloads)
  • Potlood
  • Carbon papier
  • Zwarte verf
  • Lak

Hoe ga je te werk?

De uitgeprinte letter gebruik je om over te trekken en via het carbon papier op het hout door te drukken. Wanneer je met een potlood over de letter heen gaat, verschijnen de lijnen op het hout. Op deze manier maak je een afdruk van de geprinte letter.

Deze lijnen kun je vervolgens op gaan vullen met zwarte verf. Voor een extra strak resultaat kun je de lijnen met zwarte stift na lopen. Ben je klaar? Laat het geheel dan even drogen en ga er vervolgens overheen met een laagje lak. Op deze manier kun je alle letters maken die je nodig hebt!

Waar gebruik je de scrabble letters voor?

Scrabble letters kun je voor van alles gebruiken. Hang ze op als decoratie of gebruik ze bij de trouwfoto´s. Het is leuk om jullie initialen als scrabble letters te hebben, maar je kunt ook woorden maken met de houten letters. Deze letters kun je bijvoorbeeld door vrienden of familieleden omhoog laten houden op de foto´s zodat ze samen een woord vormen.

Reacties (2)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *