Donutmuur Donut leave me hanging

Fotograaf: Jonneke

3 Redenen voor een donutmuur tijdens de receptie

Natuurlijk horen er allerlei lekkere hapjes op jullie bruiloft en ook wat zoete lekkernijen kunnen niet ontbreken. Veel bruidsparen laten een bruidstaart maken voor tijdens de receptie, maar in plaats daarvan zou je ook een donutmuur neer kunnen zetten!

Bovenstaande foto is genomen tijdens de bruiloft van Jan Hendrik en Manon, die elkaar het jawoord gaven tijdens een zomerse bruiloft met een flinke dosis creativiteit. De eyecatcher van deze bijzondere dag was een gigantische muur vol met donuts. Jan Hendrik: “We hebben tijdens de receptie donuts geserveerd, maar dan hangend aan een muur. De gasten vonden het helemaal geweldig!” Op het bord van meer dan twee meter breed was plek voor zo´n 200 donuts. Wat een heerlijke, zoete verrassing voor de gasten!

Eigenlijk spreekt de foto al voor zich, maar mocht je nog wat overtuiging nodig hebben, dan hebben wij 3 redenen voor je om ook een donutmuur te kiezen op jullie bruiloft:

1. Een donutmuur ziet er fantastisch uit

Natuurlijk zijn donuts heerlijk, maar een donutmuur is meer dan een zoete lekkernij voor de gasten. Een donutmuur ziet er namelijk fantastisch uit en is ook heel geschikt als decoratie! Je kunt het hout waar de donuts aan hangen in allerlei kleuren schilderen. Je kunt ook nog extra decoratie toevoegen in de vorm van bloemen of mooie sierletters.

Witte donutmuur met bloemen

Fotocredits: Instagram

2. Iedereen is gek op donuts

Een ander voordeel aan donuts is dat bijna iedereen er gek op is. Leuk voor de kinderen, maar ook voor volwassenen! Bovendien kunnen de gasten gemakkelijk zelf een donut uitkiezen en is het hierdoor een stuk gemakkelijker dan een grote bruidstaart die aangesneden moet worden. Overigens is de combinatie van een donutmuur en een bruidstaart ook een goed idee. Zo kunnen de gasten zelf kiezen of ze een stuk taart willen of toch liever een donut.

Donutmuur

Fotocredits: The Merry Thought

3. Geschikt voor leuke woordgrapjes

Tot slot is een donutmuur ook nog eens heel geschikt voor leuke woordgrapjes die een glimlach op de gezichten van jullie gasten zullen laten verschijnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Donut leave me hanging of Donut you want one? Deze tekst kun je gemakkelijk zelf op het hout schilderen in een mooi lettertype.

Muur met donuts

Fotograaf: Jonneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *