Dromenvangers geven een fijne, romantische sfeer. Je kunt ze dan ook goed gebruiken als decoratie voor jullie bruiloft. Met deze dromenvanger zit je helemaal goed, want als je een beetje kunt haken, zou je hem helemaal zelf kunnen maken!

Dat dromenvangers ideaal zijn als decoratie voor jullie bruiloft, hebben we al een aantal keer laten zien. Zo zijn ze bijvoorbeeld prachtig als backdrop tijdens jullie ceremonie. Zeker op een zomerse buiten bruiloft met een bohemian tintje is dit erg gaaf!

Zelf een dromenvanger maken

Ben je goed in haken? Dan zou je deze prachtige dromenvanger zelf kunnen maken. Op de website Megmade with Love kun je het haakpatroon vinden. De rest van de dromenvanger is heel gemakkelijk te maken. De buitenste cirkel bedek je met lijm en vervolgens kun je het touw er omheen draaien. Aan de onderkant hang je een aantal stukjes kant of touw op voor een romantisch effect.

Dromenvanger met bloemen

Fotocredits: Megmade with Love

Bloemen toevoegen

Is de dromenvanger klaar? Dan maak je er echte bruiloft decoratie van door hem met bloemen te versieren. Je kunt hier nepbloemen voor gebruiken die je een aantal maanden voor de bruiloft al kunt bevestigen, maar je zou natuurlijk ook echte bloemen toe kunnen voegen. Vraag in dat geval aan de bloemist om een aantal losse bloemen te leveren die mooi passen bij het bruidsboeket en de andere bloemen die tijdens jullie bruiloft gebruikt worden. Zo vormt alles een mooi geheel!

Waar gebruik je de dromenvangers voor?

Het mooiste is om niet één, maar meerdere van deze dromenvangers te maken en ze bijvoorbeeld te gebruiken als backdrop voor jullie ceremonie. Je zou ze ook verspreid over de trouwlocatie op kunnen hangen. Trouwen jullie buiten? Hang dan een aantal dromenvangers in de bomen voor een romantisch effect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *