Een boeren bruiloft als thema

Wonen jullie op een boerderij en willen jullie deze stijl graag doortrekken naar jullie bruiloft? Of zijn jullie juist echte stadsmensen en willen jullie wel eens wat anders? Een boeren bruiloft is een leuk thema voor jullie grote dag.

Het platteland geeft mensen al snel het gevoel van vrijheid en vakantie. Bovendien is hier veel ruimte, kunnen gasten gratis parkeren en hoef je niet bang te zijn dat jullie feest (tot in de late uurtjes) de buren wakker houdt. Trouwen op een boerderij is dus zo gek nog niet!

Boeren Bruiloft

Een boeren bruiloft heeft een fijne ongedwongen sfeer. Niet heel deftig en chic, maar wel ontzettend gezellig. Samen met de gasten genieten jullie van een heerlijke dag in de natuur! Dit gaat overigens ook goed samen met bijvoorbeeld een festival bruiloft. Een groot voordeel aan een boeren bruiloft is dat de kosten laag gehouden kunnen worden. Zeker wanneer jullie zelf over een boerderij beschikken of kennissen hebben met een boerderij, scheelt dit enorm veel geld. De ceremonie, receptie en het trouwfeest kunnen allemaal op dezelfde locatie gehouden worden. Zelfs voor de trouwfoto´s hoef je niet ver te rijden!

Decoratie

Beschikken jullie over een grote ruimte waar jullie met alle gasten kunnen dineren? Een boeren schuur ziet er niet zo aantrekkelijk uit, maar met de juiste decoratie wordt het een feestelijk geheel. Dek de tafels met linnen om voor een chique uitstraling te zorgen. In de balken van het dak kunnen jullie vlaggetjes, pom poms en lichtjes als decoratie bevestigen. Grote lappen stof of tule geven ook een mooi effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *