Een brief voor de bruiloft

Tijdens de trouwceremonie kunnen jullie eigen geloften aan elkaar voorlezen, maar soms is het fijn om ook vooraf al een persoonlijk momentje te hebben samen. Het is dan ook leuk om elkaar een brief te schrijven en dit voor de bruiloft al te lezen.

Waarschijnlijk hebben jullie ongelooflijk veel meegemaakt samen en zijn er tientallen zo niet honderden redenen te bedenken waarom je zo vreselijk veel van hem houdt. Tijdens een bruiloft worden er vaak wat mooie momenten aangehaald, maar er zijn ook herinneringen die jullie alleen met elkaar delen. Het is mooi om vast wat lieve woorden voor jouw bruidegom op papier te zetten zodat hij ze voor de ceremonie kan lezen.

Elkaar een brief schrijven

Jullie kunnen samen afspreken elkaar een brief te schrijven zodat jullie deze brieven tegelijk kunnen lezen op jullie trouwdag. Dit kunnen jullie doen op het moment dat hij jou voor het eerst ziet, maar het is ook mogelijk dit te doen voor jullie elkaar hebben mogen bewonderen.

Voorlezen

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen elkaar de brief voor te lezen. Zo maak je er echt een romantisch (en waarschijnlijk ook emotioneel) moment van met z´n tweeën. Ga naar een mooie plek toe waar jullie alle rust hebben en echt even alleen met elkaar kunnen zijn. De rest van de dag hebben jullie nog genoeg tijd voor alle vrienden en familieleden die zijn uitgenodigd op de bruiloft.

Verrassing

Natuurlijk kun je ook een brief schrijven als verrassing voor jouw bruidegom. In dat geval spreek je niets van tevoren af, maar kun je bijvoorbeeld een brief bij hem laten bezorgen terwijl jullie je allebei aan het klaarmaken zijn voor de bruiloft. Hij zal het vast kunnen waarderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *