Eén bruiloft, twee bruiden: Prachtige trouwfoto´s

De bruid is over het algemeen het middelpunt van de belangstelling op een bruiloft. Niet zo gek, want met zo´n prachtige witte jurk ben je echt een plaatje. Maar wat als er twee bruiden op één bruiloft zijn? Lesbische stellen leveren in ieder geval prachtige foto´s op!

De meeste huwelijken vinden plaats tussen een man en een vrouw, maar het gebeurt ook steeds vaker dat twee vrouwen met elkaar trouwen. En wat is het mooi als er twee bruidjes rondlopen op zo´n bijzondere dag!

Allebei een trouwjurk

Er zijn heel wat verschillende soorten manieren om een bruiloft met twee vrouwen vorm te geven. Het ene stel kiest er voor om allebei in een bruidsjurk naar het altaar te lopen, terwijl het andere stel juist liever voor een alternatief gaat. Als er gekozen wordt voor een trouwjurk, dan zijn er ook verschillende mogelijkheden. Zo kun je allebei een zelfde soort jurk aantrekken of juist twee compleet verschillende exemplaren kiezen. Jullie zouden ook allebei dezelfde stof kunnen kiezen, maar met een net iets andere jurk.

Trouwen in pak

Dan zijn er ook nog bruiloften met twee vrouwen waarbij één van de twee een pak draagt en de ander gaat voor een traditionele trouwjurk. Een trouwpak voor een vrouw staat stoer, maar is ook zeker stijlvol. Dit kan dan ook zeker een goed idee zijn! Liever geen pak, maar ook geen trouwjurk? Dan is een jumpsuit een mooi alternatief!

Prachtige foto´s van twee bruiden

Bruiloft Inspiratie is altijd opzoek naar de mooiste foto´s van de meest inspirerende bruiloften. Bij vrijwel alle foto´s is er sprake van een bruid met haar bruidegom. Foto´s van lesbische bruiloften zijn echter minstens zo mooi. Daarom hebben we een selectie gemaakt van een aantal jaloersmakende trouwfoto´s waar twee vrouwen op staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *