Een DIY dessert buffet op jullie bruiloft

Ben je een beetje creatief en wil je een origineel dessert aan het einde van het diner op jullie bruiloft? Maak dan je eigen dessert buffet! Je kunt de desserts natuurlijk gewoon op een saaie tafel presenteren, maar het is veel leuker wanneer je wat aandacht aan de tafel zelf besteedt.

Een dessert buffet ziet er niet alleen prachtig uit, het is ook nog eens handig. Gasten kunnen namelijk zelf het toetje kiezen dat ze lekker vinden. Je kunt meerdere kleine desserts aanbieden, zodat ze ook verschillende soorten kunnen proeven. Het dessert buffet maak je helemaal af met een mooie styling.

Wat voor desserts?

Wat voor desserts zet je dan allemaal neer op jouw eigen buffet? Je kunt echt van alles gebruiken. Wat dacht je van cakepops, bonbons, fruit, tiramisu of soesjes? Je zou ook een chocoladefontein neer kunnen zetten met kleine dingen om er in te dippen. Eigenlijk is alles goed, zo lang het maar lekker en zoet is! Wil je er niet te veel tijd aan kwijt zijn? Kies dan vooral voor lekkernijen die je niet zelf hoeft te maken en gemakkelijk op te dienen zijn.

Decoreren van een dessert buffet

Het decoreren van een tafel hoeft niet moeilijk te zijn. Zorg voor schaaltjes in bijpassende kleuren en zet tussen al het lekkers wat decoratie neer op tafel. Een groot hart, mooie letters of een foto van jullie samen kun je op de muur boven de tafel hangen.

Geen tafel?

Je hoeft niet perse een tafel te maken natuurlijk. Hebben jullie een vintage thema? Tik dan ergens een mooie kast op de kop om je desserts in te presenteren. Ben je handig of kan je husband to be wel wat met hout? Bouw dan je eigen dessertstalletje.

Dessert buffet stalletje_Bruiloft Inspiratie

Fotocredits: The Girl Inspired

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *