Na de ceremonie is het tijd voor felicitaties en wat lekkers. Traditioneel wordt op dit moment de bruidstaart aangesneden en getoost met een glas bubbels, maar het kan natuurlijk ook anders! Ben je nog op zoek naar een leuk idee voor de receptie? Wat dacht je van een high tea? Heerlijke kleine hapjes, een gezellige sfeer en natuurlijk heel veel thee!

Het leuke aan een high tea is dat er veel verschillende soorten hapjes zijn, zowel hartig als zoet. De gasten hebben daarom keuze genoeg uit allerlei lekkernijen.

Lekkere hapjes bij de high tea

Bij een high tea is er altijd een overvloed aan lekkere hapjes. Zorg bijvoorbeeld voor kleine sandwiches, muffins, vers fruit, cakejes, brownies en bonbons. Natuurlijk kunnen ook scones niet ontbreken. Dit zijn kleine zoete broodjes die in Engeland gegeten worden met room en jam. Net als bij een echte high tea kun je alle hapjes op etagères presenteren. Zet kleine bordjes neer voor de gasten zodat ze van alles wat mee kunnen nemen.

Verschillende smaken thee

Natuurlijk horen er niet alleen lekkere hapjes bij een high tea, maar ook thee in verschillende smaakjes. Het is leuk als de gasten zelf een smaakje uit kunnen kiezen. Wil je de thee helemaal bijzonder maken? Knutsel dan hartjes aan de uiteinden van de touwtjes. Zet bordjes neer met de verschillende smaakjes zodat de gasten weten waar ze uit kunnen kiezen. Het is ook een leuk idee om de gasten een buisje met thee en een theeknijper in de vorm van een hartje mee te geven als gastenbedankje. Zo hebben ze nog een leuk aandenken aan jullie bruiloft!

Ben je op zoek naar nog meer ideeën? Bekijk dan ook onze andere blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *