Live schilder maakt schilderij van een bruiloft

Schilderij: Wed on Canvas, Fotograaf: Ricky Stern Photography

Een live schilder inhuren op jullie bruiloft

Natuurlijk heb je een fotograaf rondlopen op jullie bruiloft en misschien zelfs een videograaf. Een andere manier om deze bijzondere dag vast te leggen is het inhuren van een live schilder. Deze schilder maakt er een prachtig schilderij van.

Lijkt het je leuk om een mooie herinnering te hebben van jullie grote dag die je op kunt hangen in huis? Dan is het een idee om een live schilder in te huren die een schilderij maakt van jullie bruiloft. Hij vangt de sfeer van jullie dag in een mooi kunstwerk.

Wat laat je vastleggen?

De schilder neemt een overzichtelijke plek in op jullie bruiloft en maakt een schilderij van een belangrijke gebeurtenis. Je kunt natuurlijk zelf kiezen wat je vast laat leggen. De huwelijksvoltrekking? De gasten tijdens de receptie? Of misschien jullie eerste dans? Van een afstandje staat de live schilder toe te kijken om te zorgen dat hij een goed beeld heeft van de situatie. Vervolgens gaat hij aan de slag met het schilderij.

Live schilder

Het schilderen gebeurt allemaal live op jullie trouwlocatie. In ongeveer vier uur tijd schildert hij een bepaald onderdeel van jullie bruiloft. Na afloop van de dag hebben jullie een prachtig schilderij om mee naar huis te nemen. Een mooie aanvulling op alle foto´s die door de fotograaf gemaakt worden!

Welke schider kies je?

Er zijn natuurlijk verschillende schilders die je in kunt huren voor jullie bruiloft. Zoek eens rond op internet en kijk vooral goed naar de stijl van de schilderijen. Wanneer jullie goede afspraken maken, kan het schilderij zeker aan jullie smaak worden aangepast. Het is alleen wel belangrijk dat de stijl van de schilder met jullie stijl overeen komt. Kijk dus goed naar voorbeelden van eerdere schilderijen die de schilder gemaakt heeft. Zo weet je zeker dat je een schilder kiest die een prachtig schilderij kan maken van jullie bruiloft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *