Papieren bruidsboeket

Fotocredits: La Fête

Een papieren bruidsboeket

Heb jij al een bruidsboeket uitgezocht voor jullie bruiloft? Een boeket met echte bloemen kan heel mooi zijn, maar is vaak ook prijzig. Het is best jammer dat de bloemen na een dag al niet meer goed zijn en je er dus maar even van kunt genieten. Een papieren bruidsboeket kun je daarentegen zo lang bewaren als je maar wilt.

Een papieren bruidsboeket? Het klinkt een beetje gek. Toch zijn er steeds meer bruiden die niet meer voor een traditioneel boeket met echte bloemen kiezen. Dit kan te maken hebben met allergie, maar het kan ook gewoon leuk zijn om eens iets anders te proberen.

Papieren bruidsboeket

Fotocredits: Etsy

Aandenken aan de bruiloft

Een bruidsboeket is erg leuk voor de bruiloft zelf, maar wanneer hij van echte bloemen is gemaakt, zal er na een dag weinig meer van over zijn. Een groot voordeel aan een papieren bruidsboeket is dat je hem zo lang als je wilt kunt bewaren. Zo kun je hem een mooi plekje geven in huis als aandenken aan jullie bruiloft. Ook op de dag zelf hoef je niet bang te zijn dat de bloemen uitdrogen, ze zullen met gemak jullie bruiloft doorkomen.

Zelf een papieren bruidsboeket maken?

Online zijn er allerlei tutorials te vinden voor het zelf maken van papieren bloemen. Typ bijvoorbeeld maar eens ´paper flowers´ in YouTube in. Je vindt hier allerlei filmpjes waarbij op een simpele manier wordt uitgelegd hoe je zelf een papieren boeket in elkaar zet. Wanneer je een beetje creatief bent en wat geld wilt besparen, is dit een goed idee. Er zijn echter ook mensen die gespecialiseerd zijn in het maken van papieren bloemen. Het prachtige papieren bruidsboeket op de bovenste afbeelding met bijpassende corsages (zie foto hieronder) is bijvoorbeeld gemaakt door La Fête. Via Etsy zijn ook veel creatievelingen te vinden die graag een bruidsboeket voor jou willen maken.

Papieren corsages

Fotocredits: La Fête

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *