Een spannende verrassing voor de bruiloft

Als het goed is hou je ontzettend veel van je grote liefde en het is leuk om hem dat te laten weten. Bijvoorbeeld door hem vlak voor de ceremonie een verrassing te geven. Hoe? Nou, bijvoorbeeld met deze ideeën.

Een bruiloft is een prachtig moment dat je deelt samen met je grote liefde. Om hem nog wat extra te verrassen, kun je een van de volgende dingen voor hem doen:

Foto om hem vast nieuwsgierig te maken

Jouw man (of nouja, officieel gezien nog je vriend natuurlijk) is vast super nieuwsgierig hoe je er uit ziet. Stuur hem daarom een foto waarbij je vriendinnen een tekst vasthouden als ‘Wacht maar tot je haar ziet’. Het is ook leuk om daar vast een heel klein stukje van jezelf op te laten zien, bijvoorbeeld alleen de onderkant van de jurk.

Boudoir foto

Of je stuurt een foto waarop alleen jij zichtbaar bent, maar dan nog zonder trouwjurk aan. Een beetje lef moet je zeker wel hebben om zo’n sexy boudoir foto van jezelf te laten maken, maar wat is het een prachtig plaatje! Wedden dat jouw vent niet kan wachten om je in zijn armen te nemen?

Geschreven boodschap als verrassing

Liever een geschreven boodschap aan je lover geven? Naai dan bijvoorbeeld een hartje aan zijn stropdas met een lief berichtje er op. Hij zal het waarschijnlijk zien zodra hij zich gaat verkleden. Je kunt ook een briefje schrijven en dat in één van zijn zakken stoppen. Misschien is het wel handig om hem dan een berichtje te sturen dat hij even in zijn zak moet voelen. Hij zal vast blij zijn met zo´n kleine, persoonlijke verrassing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *