Starbucks bruiloft

Fotograaf: Joanne Sue Photography

Voor de echte koffie fans: Starbucks op jullie bruiloft

Zijn jullie gek op koffie? Weten jullie in elke grote stad de Starbucks te vinden? Of zijn jullie hier misschien zelfs tijdens jullie eerste date geweest? Dan is het leuk om dit wereldwijd geliefde koffiemerk op jullie bruiloft te gebruiken. Wij geven wat originele manieren waarop dit kan!

Starbucks is razend populair. Het groen witte logo van deze koffieketen is niet voor niets in alle grote wereldsteden te vinden. Niet alleen kun je hier de lekkerste koffie drinken en gezellig met elkaar kletsen, ook is Starbucks heel geschikt voor bruiloften. Van een kopje koffie als start van jullie grote dag, tot een cadeautje voor jullie getuigen of een leuke plek om de trouwfoto´s te maken; er is van alles mogelijk! Voor de echte koffieliefhebbers onder ons hebben we wat leuke voorbeelden verzameld!

Goed begin van de dag

Een bruiloft is best een hectische dag en daarom is het fijn om rustig te beginnen. Kunnen jullie je dag niet starten zonder koffie? Breng dan gezellig samen een bezoekje aan de Starbucks. Niet vergeten om in plaats van jullie namen ´bruid´ en ´bruidegom´ op de bekertjes te laten schrijven. Dit maakt de koffie extra bijzonder! Het is ook een leuk om als bruid je vriendinnen te trakteren op een drankje van de Starbucks op de ochtend van de bruiloft.

Koffie cadeautjes

Wist je dat je ook hele leuke cadeautjes kunt samenstellen voor mensen die van koffie houden? Leuk als bedankje voor jullie getuigen, de ceremoniemeester of andere gasten die een belangrijke rol vervullen op jullie bruiloft. Je kunt hier een mooi pakketje van maken met verschillende lekkere dingen er in. Niet heel ingewikkeld en het resultaat is erg mooi!

Starbucks bruiloft

Fotocredits: Instagram

Starbucks trouwfoto´s

Kunnen jullie ook bij het maken van de trouwfoto´s wel een lekker kopje koffie gebruiken? Ga dan samen langs de Starbucks en gebruik het koffiebekertje meteen bij het maken van de trouwfoto´s. Samen uit één bekertje drinken, levert bijvoorbeeld romantische foto´s op!

Save the date

Zelfs tijdens de voorbereidingen kunnen jullie je favoriete drankje al in de spotlights zetten. Een save the date wordt namelijk extra leuk wanneer jullie gebruik maken van de koffiebekertjes om jullie trouwdatum aan te kondigen. Natuurlijk kunnen jullie op deze manier ook een mooie verlovingsfoto laten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *