Een stoere bruiloft met cowboylaarzen

Fotocredits: Zie hieronder

Gaan jullie in het buitenland trouwen of ben je vast een zomerse bruiloft aan het plannen? Cowboylaarzen passen hier goed bij. Ze zijn helemaal hot en super origineel! Bovendien creëer je hiermee de ultieme stoere, maar stijlvolle look. Kijk maar eens wat de mogelijkheden zijn!

Bij trouwschoenen denk je waarschijnlijk aan een net paar witte pumps, maar er zijn ook heel wat andere dingen mogelijk. Zo kun je ook trouwen met een paar stoere cowboylaarzen aan je voeten. Dit is zeker leuk wanneer jullie in het buitenland trouwen of voor een Amerikaanse bruiloft in Nederland gaan!

Cowboylaarzen als trouwschoenen

Vroeger waren trouwschoenen bijna altijd wit, maar tegenwoordig zie je allerlei soorten schoenen voorbij komen. Killer heels of platte ballerina´s, All Stars of cowboylaarzen, alles is mogelijk! Overigens lopen deze laatste drie soorten schoenen een stuk lekkerder dan die torenhoge hakken. En ze staan zeker niet minder leuk!

Verlovingsshoot

Je kunt de cowboylaarzen al uit de kast trekken wanneer jullie net verloofd zijn. Laat een mooie foto maken van de laarzen en jullie op de achtergrond. Of laat juist alleen jullie voeten fotograferen zonder dat de rest te zien is. Met een paar stoere laarzen geeft dit een gaaf effect! Deze engagement foto kun je vervolgens leuk gebruiken als trouwkaart of save the date. 

Gebruik ze voor de foto´s

Niet alleen voor de verlovingsshoot zijn de cowboylaarzen leuk, je kunt ze ook goed gebruiken voor de foto´s van jullie trouwdag. Zo kun je de ringen bijvoorbeeld op een originele manier laten fotograferen met jouw laarzen op de achtergrond. Het is ook leuk om de cowboylaarzen juist op de voorgrond te zetten en iets anders, zoals bijvoorbeeld de trouwjurk, op de achtergrond te laten zien.

Vind jij cowboylaarzen leuk voor op een bruiloft, of is het te casual?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *