Verlovingsshoot in het buitenland

Fotograaf: Tessa Tadlock

Een verlovingsshoot in het buitenland

Zijn jullie net verloofd? Dan leef je waarschijnlijk op een roze wolkje. Het is leuk om in deze gelukkige periode samen een mooie fotoshoot te laten maken. Zo´n verlovingsshoot is een fijn moment om vast aan de camera te wennen en bovendien levert het een aantal prachtige foto´s op. Wanneer jullie deze foto´s in het buitenland laten maken, zorgt dit helemaal voor een fantastisch resultaat!

De bruiloft zelf vliegt waarschijnlijk voorbij voor je het door hebt, daarom is het ook zo belangrijk om optimaal te genieten van de maanden die er aan vooraf gaan. Het maken van een verlovingsshoot is een leuk moment samen met je verloofde. Bovendien kun je de foto´s hiervan gebruiken voor de trouwkaart of als decoratie op jullie bruiloft. Misschien willen jullie zelfs trouwen in het buitenland! In dat geval is het leuk om de verlovingsshoot tijdens de voorbereidingen te laten maken.

Waarom een verlovingsshoot in het buitenland?

Een verlovingsshoot in het buitenland, is dat echt nodig? Nee, absoluut niet. Toch kan het leuk zijn om er samen even tussenuit te gaan tijdens het plannen van jullie bruiloft. Bovendien maakt een mooie omgeving in een ander land jullie verlovingsfoto´s extra bijzonder. Het is slim om vooraf het internet af te speuren naar een goede fotograaf op de plek van bestemming. Zorg dat je een fotograaf kiest waarvan je het portfolio vast kunt zien. Zo kun je zelf beoordelen of zijn werk bij jullie past of hij toch een andere stijl heeft. Zeker in grote steden zijn er veel fotografen te vinden die regelmatig verlovingsshoots doen.

Mooie plekken voor een verlovingsshoot

Je hoeft niet lang te reizen om een mooie buitenlandse stad te vinden. Zo heeft Europa bijvoorbeeld heel wat romantische steden. Wat dacht je van Venetië, Parijs, Londen, Budapest of Praag?

Gaan jullie liever wat verder op reis? Dan is een wereldstad zoals New York een prachtige plek voor een verlovingsshoot. Ook andere steden zoals San Francisco, Dubai, Sydney of Tokyo vormen een indrukwekkende achtergrond voor jullie foto´s.

Verlovingsshoot New York

Fotograaf: Ashley Izquierdo

Houden jullie niet zo van de drukte van de stad en zoeken jullie liever de rust van de natuur op? Ook hier kunnen jullie prachtige foto´s laten maken. Er zijn heel wat bijzondere natuurgebieden die voor spectaculaire verlovingsfoto´s zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een diepe canyon, een tropisch strand of hoge bergen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *