Bijna iedereen huurt wel een speciale fotograaf in voor hun bruiloft, maar een videograaf is minder bekend. Toch is het ook ontzettend leuk om bewegende beelden van deze bijzondere dag te hebben. Zeker wanneer je ook speeches vast wil leggen, is dit een leuke toevoeging.

Wil je jullie prachtige dag echt nooit meer vergeten? Dan is het leuk om herinneringen vast te leggen in beelden. Naast een fotograaf kun je daarom ook een videograaf inhuren om voor bewegend beeld te zorgen. De combinatie van deze twee zorgt voor de perfecte herinnering in beeld.

Videograaf uitkiezen

Bij het uitkiezen van een videograaf geldt hetzelfde als bij het uitzoeken van een fotograaf. Zorg dat je van te voren wat werk hebt gezien, zodat je zeker weet dat de persoon die jullie uitkiezen bij jullie en jullie bruiloft past. Goedkoop is misschien aantrekkelijk, maar het resultaat zal heel wat minder zijn dan wanneer je wat meer geld neerlegt. Het kan een flinke investering zijn, maar dan weet je zeker dat jullie alle mooie momenten van jullie trouwdag terug kunnen kijken.

Suegraphy

Fotograaf: Suegraphy

Samenwerken

Het is verstandig om een fotograaf en videograaf te kiezen die samenwerken. Zo zijn ze optimaal op elkaar ingespeeld en weet je zeker dat ze elkaar niet in de weg lopen. Samen zorgen zij voor een compleet beeld van jullie trouwdag. Een duo waar ik zelf erg van onder de indruk ben, bestaat uit Suzanne en Erwin van Suegraphy. Dit koppel heeft veel ervaring met het filmen en fotograferen van bruiloften.

Kosten

De kosten van een goede videograaf zijn vergelijkbaar met de kosten van een fotograaf en zullen enkele honderden tot over de duizend euro bedragen. Je krijgt hiervoor een gemonteerde film van jullie dag, vaak met muziek die jullie eventueel zelf kunnen aandragen. Wanneer je een fotograaf en videograaf in wilt huren, kun je vaak een combinatiepakket met korting krijgen.

2 reacties op “Een videograaf inhuren”
  1. Wij hadden een fotograaf die ook filmde. Klinkt gek maar hij deed dit heel handig en we hebben dan ook naast hele mooie foto’s ook echt pracht beelden op video staan! Al bekijk ik de foto’s wel vaker ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *