Jullie eerste jubileum vieren op 4 bijzondere manieren

Jullie eerste jubileum is een bijzonder moment, precies een jaar geleden stapten jullie namelijk in het huwelijksbootje. Dit is dan ook een mooie herinnering en een goed moment voor een feestje. Hoe kun je op een leuke manier stilstaan bij dit eerste jubileum? Wij hebben vast 4 ideeën voor je om deze speciale dag te vieren!

Een bruiloft is misschien wel een van de mooiste dagen uit jullie leven. Alle reden dus om te vieren dat jullie nu al een jaar lang getrouwd zijn. Het eerste jubileum is een goed moment om terug te kijken op het afgelopen jaar, maar natuurlijk ook om nog een keer na te genieten van alle prachtige herinneringen. Dit kun je op verschillende manieren doen.

#1 Bruidstaart en champagne

Sommige bruidsparen vriezen traditioneel de bovenste laag van hun bruidstaart in om vervolgens samen op te kunnen eten tijdens het eerste jubileum. Zo´n stuk taart is niet alleen erg lekker, het doet jullie ook weer terug denken aan dat moment dat jullie de eerste hap namen als getrouwd stel. Zeker met een glaasje champagne er bij maak je het weer helemaal feestelijk.

Ben je benieuwd hoe je het bovenste stuk van de bruidstaart een jaar lang kunt bewaren? Hier lees je hoe je een bruidstaart kunt invriezen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een kleinere replica van jullie bruidstaart te bestellen om alles nog eens vrolijk over te doen.

#2 Foto´s uit het trouwalbum

Hebben jullie een mooi trouwalbum laten maken met de foto´s van de bruiloft? Of is er zelfs een trouwfilm gemaakt? Dan is dit een goed moment om ze weer eens samen te bekijken. Dit roept ongetwijfeld heel wat mooie herinneringen op. Neem dan ook zeker rustig de tijd om alle leuke momenten weer terug te laten komen.

#3 Romantisch nachtje weg

Willen jullie het eerste jubileum extra bijzonder maken? Ga er dan een nachtje samen tussenuit. Je kunt een hotel boeken in een van de Nederlandse steden, maar een luxe suite in een bosrijke omgeving kan ook erg romantisch zijn. Hadden jullie een prachtige honeymoon in een luxe hotelkamer? Je zou er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om deze kamer opnieuw te boeken. Romantiek verzekerd!

#4 Foto maken tijdens het eerste jubileum

Op de bruiloft zelf zijn er als het goed is veel foto´s gemaakt, maar het kan ook een goed idee zijn om ieder jaar op jullie trouwdag opnieuw een foto te maken. Later is het heel leuk om al deze foto´s naast elkaar te leggen en te zien hoe jullie in de loop der jaren zijn veranderd! Maak bijvoorbeeld één van de trouwfoto´s na (eventueel zelfs met trouwkleding aan) of kies een andere leuke manier uit om op de foto te gaan die jullie ieder jaar weer kunnen herhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *