Origineel idee: Eén enkele bloem in plaats van een bruidsboeket

De meeste bruiden kiezen voor een mooi bruidsboeket, met allerlei verschillende bloemen er in. Het ene bruidsboeket is keurig netjes en ziet er strak uit, terwijl het andere boeket juist bestaat uit bloemen van verschillende hoogtes en groottes. In plaats van een heel bruidsboeket kun je echter ook kiezen voor een enkele bloem.

Een traditioneel bruidsboeket is al lang niet meer nodig voor een bruiloft. Er zijn genoeg bruiden die voor een alternatief kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van één enkele bloem in plaats van een heel boeket?

Voordelen van een enkele bloem

De meeste bruiden vinden het fijn om een beetje origineel te zijn. Niet doen wat elke andere bruid al doet, maar een unieke bruiloft organiseren waar de gasten het nog lang over zullen hebben. Een voorbeeld van zo´n origineel idee is het vasthouden van een enkele bloem in plaats van een heel bruidsboeket. Niet zo traditioneel, wel heel leuk!

Naast dat dit een origineel idee is, zitten er nog meer voordelen verbonden aan het kiezen voor een enkele bloem. Zo is een bruidsboeket bijvoorbeeld best prijzig en kun je veel geld besparen door voor een enkel exemplaar te gaan. Daarbij is alle aandacht op die ene bloem gericht waardoor je er één uit kunt kiezen die extra opvallend is. Dat ziet er prachtig uit!

Bloemen voor de bruidsmeisjes of getuigen

Wil je zelf toch graag een (traditioneel) bruidsboeket vasthouden? Dan is het misschien een leuk idee om je bruidsmeisjes of getuigen een enkele bloem te geven. Dit geeft helemaal een leuk effect wanneer dezelfde bloemen ook in jouw bruidsboeket verwerkt zitten. Op deze manier vormen jullie met elkaar een mooi geheel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *