Pinterest staat bomvol inspiratie voor van alles en nog wat. Zo ook bruiloften. Heel wat brides to be en vrouwen die er gewoon van houden om vast lekker weg te dromen, hebben een bord gemaakt vol ideeën voor de meest geweldige bruiloften. Dit zijn volgens ons de leukste borden!

Zeg eens eerlijk, hoeveel uren breng jij door op Pinterest? Heel wat waarschijnlijk! Maar je bent niet de enige, wegdromen bij de mooiste trouwjurken, meest originele bruidstaarten en leukste bruiloft ideeën kunnen we allemaal. Om je nog wat meer inspiratie te geven, deelt Bruiloft Inspiratie haar favoriete borden.

Style Me Pretty

Style Me Pretty is een fantastische site over bruiloften. Een site waar echte liefhebbers hun hart kunnen ophalen en iedere vrouw spontaan zin krijgt om te trouwen. Hun bord Wedding Ceremony Ideas geeft je genoeg inspiratie voor een bijzondere trouwceremonie. En op het bord Hairstyles vind je jouw perfecte trouwkapsel.

Ruffled

Ruffled Blog is een andere Amerikaanse website met leuke trouwideeën. Hun Pinterest bord DIY Projects is speciaal bedoeld voor bruidjes die het leuk vinden om zelf lekker creatief aan de slag te gaan.

Bruiloft Inspiratie op Pinterest

Green Wedding Shoes

Green Wedding Shoes heeft een Pinterest bord dat leuk is voor alle bruidsparen met jonge kinderen op hun bruiloft. Je vindt namelijk heel wat schattige kleertjes op Wedding Fashion For Kids. Op het bord Wedding Bouquets staat een verzameling van de mooiste bruidsboeketten.

Suegraphy

Een van mijn favoriete Nederlandse trouwfotografen is Suegraphy. Op haar bord Wedding Couple zijn prachtige foto´s te vinden van bruidsparen op hun trouwdag.

Bruiloft Inspiratie op Pinterest

Natuurlijk heeft Bruiloft Inspiratie zelf ook een Pinterest account. Heb je hier al eens een kijkje genomen? We verzamelen de leukste ideeën en mooiste foto´s van bruiloften voor je. Zo heb je nog meer inspiratie voor jullie grote dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *