Zijn jullie rasechte Nederlanders? Dan is het misschien leuk om de fiets als thema te nemen voor jullie bruiloft. Niet alleen is dit een leuk vervoersmiddel op jullie grote dag, ook kun je er nog heel wat andere leuke dingen mee doen. Laat je inspireren door de volgende voorbeelden!

Houd je wel van een stukje Nederlandse cultuur op jullie bruiloft, dan is het leuk om de fiets terug te laten komen. Niet alleen passen fietsen goed bij ons land, ook zijn ze lekker duurzaam! Als ontvangst van de gasten kun je een mooi gedecoreerde fiets neerzetten. Bijvoorbeeld met een mand met bloemen of een mooi bord er op. Op jullie bruiloft zelf kun je ook fietsen gebruiken als wegwijzer. Hang er bordjes aan met de verschillende richtingen die de gasten op kunnen naar bijvoorbeeld de ceremonie, de receptie of het feest.

Hoe jullie zelf naar de bruiloft gaan? Op de fiets natuurlijk! Jullie kunnen allebei een eigen fiets nemen, of romantisch samen op een tandem springen. Wel even uitkijken met je trouwjurk, want fietsen in zo´n enorm stuk stof is zo makkelijk nog niet! Een korte trouwjurk is dan een goede oplossing. Vergeet ook geen mooie foto´s te laten maken van jullie op de fiets(en)!

Als decoratie kun je ook een klein fietsje gebruiken met bloemen er in. Dit is leuk om op de tafels neer te zetten tijdens het diner. Je kunt de fiets zelfs terug laten komen op de bruidstaart, als originele topper! Helemaal leuk als hij gepersonaliseerd is met jullie namen er in.

Is jullie bruiloft afgelopen? Normaalgesproken zouden jullie wegrijden in de auto. Maar aangezien jullie op de fiets zijn gekomen, kunnen jullie ook hier een just married bordje ophangen. Of een paar leuke blikjes misschien? Het is in ieder geval origineel!

One comment to “Fiets als thema op jullie bruiloft”
  1. Erg leuk zo’n fiets op de bruiloft! Zelf zijn we na ons feest samen op de fiets gestapt, ik met mijn grote jurk achterop. Lol tot op het einde. Een auto was ook geen optie na een paar drankjes ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *