Wie zegt dat je een dure, luxe auto nodig hebt als trouwvervoer? Er zijn heel wat leuke alternatieven te bedenken. Nederland staat bekend om de vele fietsers, dus waarom niet gewoon op de fiets naar je eigen bruiloft?

Zeker wanneer jullie op meerdere locaties trouwen, is het handig om vervoer te hebben. En naast dat het handig is, kun je ook heel wat leuke foto´s laten maken met jullie trouwvervoer. Een auto is handig, maar niet erg origineel. Daarom zijn er ook veel leuke alternatieven te bedenken als origineel trouwvervoer.

Zo kun je in plaats van een auto bijvoorbeeld ook voor een scooter of een koets kiezen. Samen op de fiets is echter ook een leuk idee. Het kan hartstikke gezellig zijn en het is een romantische, goedkope en hippe manier van reizen. Bovendien is het nog goed voor het milieu ook! Samen op één fiets of allebei een eigen of misschien zelfs een tandem, alles is mogelijk! Vergeet vooral niet een fiets in een gezellig kleurtje uit te kiezen of zelf nog wat decoratie uit te zoeken. Dat ziet er extra leuk uit op de trouwfoto´s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *