Of het nou is wanneer hij zijn toekomstige vrouw voor het eerst in haar bruidsjurk ziet, of wanneer ze elkaar het jawoord geven: een bruidegom pinkt nog wel eens een traantje weg. En wat levert het mooie beelden op, zo´n emotionele man. Vooral bij de first look worden vaak prachtige foto´s gemaakt.

Wanneer zien jullie elkaar voor het eerst op de grote dag? Veel bruidsparen kiezen er voor om zich los van elkaar voor te bereiden op the big moment  en zien elkaar dan pas als ze er op hun mooist uit zien. Dit is misschien wel een van de meest bijzondere momenten op een bruiloft.

Emotionele first look

Met name voor de bruidegom kan zo´n moment nogal eens overweldigend zijn. Want zijn eigen vrouw in een bruidsjurk, dat is een prachtige aanblik. Heel wat bruidegommen worden dan ook even overvallen door emotie. En dat zorgt voor tranen van geluk.

Trouwfotograaf

Maar die overdonderde bruidegommen leveren zelf ook mooie plaatjes op! Een goede trouwfotograaf weet dit moment op een bijzondere manier vast te leggen. Wij hebben een aantal prachtige foto´s gevonden waar de emoties van de bruidegom goed te zien zijn. Deze first look foto´s zijn dan ook mooi om te zien. Je zou er bijna zelf emotioneel van worden! Dus pak er een tissue bij en geniet mee van deze prachtige foto´s!

Tranen tijdens de ceremonie

Deze laatste foto is niet genomen op het moment van de first look, maar we konden het niet laten om hem er ook bij te zetten. Want wat is dit gezicht van de bruidegom vol emotie op een prachtige manier vastgelegd!

Jullie eigen first look foto´s

Natuurlijk is het prachtig om ook zulke foto´s te hebben van jouw eigen bruidegom die een traantje weg moet pinken als hij jou voor het eerst ziet op jullie trouwdag. Het is sowieso fijn om elkaar vast te zien voor jullie naar de ceremonie gaan. Dit is een intiem moment dat vaak wat spanning wegneemt.

One comment to “First look: 5 Emotionele bruidegommen”
  1. modernebruidsfotograaf

    Wat een mooie reacties van de bruidegommen. Als fotograaf is dit moment één van de mooiste om vast te leggen voor de trouwreportage!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *