5 Heerlijke foodtrucks voor jullie bruiloft

Houden jullie wel van een zomerse bruiloft met een ongedwongen sfeer? Of plannen jullie zelfs een festival bruiloft? Dan kunnen foodtrucks zeker niet ontbreken! Je hebt allerlei verschillende soorten keukens op wielen, maar met deze 5 soorten foodtrucks zit je zeker goed!

Veel bruiloften zijn niet meer zo chic en formeel als vroeger. Een bohemian of festival bruiloft met een relaxte sfeer is dan ook heerlijk. Niet urenlang dineren en verplicht kletsen met de persoon die naast je is ingedeeld, maar zelf de lekkerste hapjes halen bij een foodtruck. Klinkt ideaal toch? Zeker wanneer je een van deze overheerlijke foodtrucks voor jullie bruiloft boekt!

Italiaanse pizza´s

Iedereen is gek op pizza, zeker wanneer ze op traditionele wijze worden bereid in een echte Italiaanse foodtruck. Bij veel Italiaanse foodtrucks kun je de gasten de keuze geven uit een aantal verschillende toppings. Denk aan echte klassiekers zoals de pizza margarita of funghi, maar ook andere varianten zoals bijvoorbeeld een pizza caprese met tomaat en basilicum. Liever een lekkere pasta of andere Italiaanse gerechten? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

Gasten in luik van foodtruck

Fotograaf: Trouw Trendy

(Biologische) hamburgers

Hamburgers lijken misschien niet heel geschikt voor een bruiloft, maar er zijn veel foodtrucks die heerlijke luxe broodjes hamburger maken van biologisch vlees en speciale sausjes. Dat wordt zeker smullen! Niet alleen lekker bij het avondeten, maar ook als een snack tussendoor.

Mexicaanse gerechten

Ook de Mexicaanse keuken is erg geschikt als street food. Wat dacht je bijvoorbeeld van nacho´s, taco´s en quesadillas? Combineer dit met drankjes als Corona en tequila om de Mexicaanse sfeer compleet te maken, zo komen de gasten meteen in de feeststemming!

Handgesneden frietjes

Frietjes zijn lekker als bijgerecht of als midnight snack. Je kunt hiervoor een foodtruck bestellen die zelfgemaakte frietjes serveert. Helemaal leuk wanneer de gasten ook de keuze hebben uit verschillende sausjes. Boek deze foodtruck bijvoorbeeld aan het einde van de bruiloft wanneer het trouwfeest net is afgelopen. Er zullen vast veel gasten zijn die nog wel een lekker frietje lusten!

Foodtrucks met frietjes

Fotograaf: Trouw Trendy

Foodtrucks voor het dessert

En tot slot zou je ook een foodtruck voor het dessert kunnen inhuren. In combinatie met andere foodtrucks voor de hoofdmaaltijd of juist een diner of buffet met een foodtruck als afsluiter. Je kunt denken aan wagens met ijs, verschillende soorten koffie of poffertjes. Deze vintage milkshakebar is ook super leuk voor een bruiloft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *