Foto als bedankje voor de gasten

Het is altijd leuk om een bedankje te hebben voor de gasten. Natuurlijk kun je veel uitgeven aan een cadeautje waar de meeste gasten toch niet heel blij van worden, maar het kan ook leuker, simpeler en bovendien een stuk goedkoper. Geef al je gasten een foto van de bruiloft cadeau!

Foto van de gasten zelf

Laten jullie foto´s maken van alle gasten op de bruiloft? Dat kan met een photobooth, een polaroid camera of gewoon via jullie fotograaf. Met props en extra decoratie maak je ze nog leuker. Je zou de foto´s direct kunnen laten printen op de bruiloft zelf en na afloop mee kunnen geven aan de gasten. Het is ook leuk om ze later op te sturen als bedankje.

Groepsfoto

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een groepsfoto met alle aanwezigen op de bruiloft. Deze groepsfoto kun je af laten drukken en inlijsten voor al je gasten of gewoon als los fotootje meegeven. Het is ook leuk om de foto een tijd later pas op te sturen als mooie herinnering, bijvoorbeeld als kerstkaartje.

Bedankje van jullie zelf

En dan zou je er nog voor kunnen kiezen om een foto van jullie zelf te laten maken door de fotograaf met een bedankje er op voor de gasten. Jullie kunnen bijvoorbeeld een bord vasthouden met de tekst ´Bedankt´ of twee borden met ´Thank you´. Je zou het ook op andere dingen kunnen schrijven, zoals ballonnen of een slinger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *