Bruidspaar tijdens hun eerste dans

Fotograaf: Brian Tropiano via Green Wedding Shoes

Super romantisch: Foto van jullie eerste dans

Jullie eerste dans samen is een romantisch moment dat je natuurlijk graag wilt laten vastleggen. Als je een mooie foto hebt van deze dans dan is het leuk om hier iets speciaals mee te doen. Laat de foto bijvoorbeeld groot afdrukken voor bij jullie thuis aan de muur!

De eerste dans die jullie als getrouwd stel samen delen, is een prachtig moment. Het gevoel hiervan wil je natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden. Het is daarom zeker aan te raden om de fotograaf ook voor de avond te boeken, desnoods alleen tot de eerste dans. Want de foto´s die hiervan gemaakt worden zijn vaak erg bijzonder. Het is bovendien leuk om hier na de bruiloft wat mee te doen als herinnering aan deze dag. Zo kunnen jullie er eindeloos van blijven genieten!

Jullie eerste dans aan de muur

Het is leuk als je thuis nog een mooi aandenken hebt aan jullie trouwdag. Laat daarom een foto van jullie eerste dans samen op canvas afdrukken. Niet zo´n fan van canvas? Er zijn inmiddels ook heel wat andere manieren om foto´s op een bijzondere manier af te laten drukken. Wat dacht je bijvoorbeeld van glas of hout?

Hebben jullie een openingsdans gedaan op een nummer dat veel voor jullie betekent? Dan is het een mooi idee om (delen van de) tekst van het  nummer ook op het canvasdoek te laten drukken. Zo vergeet je de tekst die jullie samen hebben uitgekozen nooit meer en hebben jullie bovendien unieke decoratie voor aan de muur. Jullie zouden het doek bijvoorbeeld in de slaapkamer op kunnen hangen zodat jullie nog lang kunnen dromen over dat prachtige moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *