Trouwschoenen in een bloemenveld

Fotograaf: Mon et Mine

Foto van jouw trouwschoenen

Laten we eerlijk zijn; je draagt die killer heels niet omdat ze zo lekker lopen. Je hebt ze aan omdat ze stijlvol zijn en prachtig staan onder je jurk. Of omdat ze perfect bij het thema van jullie dag passen.

Het is dan jammer als je schoenen eigenlijk maar weinig opvallen doordat die enorme jurk het grootste deel van de tijd in de weg hangt. Natuurlijk wil je ze wel laten zien, je hebt niet voor niets van die mooie schoenen uitgekozen. Vergeet daarom niet een unieke foto van jouw pareltjes te laten maken. Dat kan op een heleboel leuke manieren!

Trouw Trendy

Fotograaf: Trouw Trendy

Je kunt je schoenen laten fotograferen op het moment dat je ze aan hebt of aan doet, maar je kunt ze ook even van je voeten halen en op een mooie ondergrond neerleggen. Kies een achtergrond voor de foto met bijvoorbeeld veel kleur of een achtergrond die heel erg in contrast is met de schoenen. Je fotograaf heeft vast wel wat ideeën, bespreek dit van te voren met elkaar. Op deze manier maken jullie samen een prachtig kunstwerkje van jouw schoenen.

Amber Engfer Photography_amberengfer_com

Fotograaf: Amber Engfer Photography

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *