7 Foto´s met de gasten die ieder bruidspaar wil hebben

Waarschijnlijk gaan jullie er tijdens de bruiloft samen een tijdje tussenuit voor een romantische fotoshoot. Het is echter ook fijn wanneer jullie op de foto staan met alle gasten die erg belangrijk voor jullie zijn. Vergeet daarom de fotograaf niet te vragen om deze 7 foto´s met jullie gasten te maken.

Foto´s zijn heel belangrijk als aandenken aan jullie bruiloft. Een fotoshoot is een mooi moment om even samen op pad te gaan en jullie als bruidspaar vast te leggen. Daarnaast is het ook leuk om foto´s met de meest bijzondere gasten op jullie bruiloft te laten maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende foto´s?

1. Ouders van de bruid en bruidegom

Jullie ouders behoren zeker tot de belangrijkste mensen uit jullie leven. Wat zullen ze trots zijn dat jullie gaan trouwen! Een foto van de bruid met haar ouders en een van de bruidegom met zijn ouders kan zeker niet ontbreken!

Verder lezen: Ouders betrekken bij jullie bruiloft: De 6 leukste ideeën

Bruid met haar ouders

Fotograaf: Smitten Photography via Style Me Pretty

2. Broers en/of zussen

Broers en zussen moeten ook zeker op de foto! Je kunt dit op verschillende manieren doen, bijvoorbeeld als een gezellige groepsfoto met het hele gezin of een foto van een emotionele omhelzing met je zus.

3. Samen met de getuigen

De getuigen vervullen een belangrijke rol tijdens jullie bruiloft. Zij zijn degene die hun handtekening zetten en jullie huwelijk hiermee bevestigen. Vergeet dus niet een momentje uit te zoeken om ze hiervoor te bedanken en meteen even met elkaar op de foto te gaan.

4. Ceremoniemeester

Naast de getuigen vervult de ceremoniemeester een ontzettend belangrijke taak. Jullie kunnen hiervoor een professionele ceremoniemeester inhuren, maar vaak wordt een goede vriendin of familielid voor deze taak gevraagd. Tijdens de bruiloft zul je heel wat momenten met de ceremoniemeester doorbrengen, dus er zal vast een mooie foto van jullie samen gemaakt kunnen worden!

5. Drie generaties

Een ander leuk idee voor het maken van een mooie foto is het bij elkaar brengen van drie verschillende generaties. Ga bijvoorbeeld met je moeder en je oma op de foto waarbij bij jullie alle drie de trouwring te zien is.

6. Bruidskinderen

Hebben jullie zelf kinderen? Of zijn er bruidskinderen die op een andere manier veel voor jullie betekenen? Deze schatjes moeten natuurlijk vastgelegd worden op beeld! Leuk voor later, bijvoorbeeld wanneer ze zelf gaan trouwen.

Bruid met ringendrager

Fotograaf: Jill Thomas Photography via Wedding Forward

7. Alle gasten op een groepsfoto

En tot slot is het leuk om met alle gasten bij elkaar een groepsfoto te maken. Het kan best lastig zijn om iedereen er op te krijgen, maar als het goed is heeft de fotograaf hier veel ervaring mee en kan hij wat goede tips geven voor een leuke foto.

Verder lezen: Bruiloft groepsfoto: Leuke en originele ideeën

Ga voor spontane en ontspannen foto´s met de gasten!

Overigens wil deze lijst met foto´s niet zeggen dat jullie de hele bruiloft moeten poseren om er zeker van te zijn dat de fotograaf een mooi plaatje van alle gasten heeft kunnen maken. Een goede fotograaf zorgt ervoor dat deze foto´s spontaan en ontspannen blijven en ze worden gemaakt zonder dat jullie het door hebben. Het belangrijkste is dus dat de fotograaf weet welke gasten voor jullie belangrijk zijn zodat hij of zij niet vergeet een foto van hen te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *