Bruidspaar onder de sluier

Fotograaf: Calli Richards

5 Musthave foto´s met de sluier van de bruid

Veel bruiden dragen een sluier over hun trouwjurk. Dit lijkt misschien heel traditioneel, maar ook bij veel moderne trouwjurken staat het prachtig. Een sluier zorgt bovendien voor waanzinnig mooie romantische foto´s. Wij hebben 5 foto´s met de sluier van de bruid voor je op een rijtje gezet die niet kunnen ontbreken in jullie trouwalbum!

Een sluier heeft iets mysterieus en het maakt je trouwoutfit helemaal compleet. Dit stukje stof kan op allerlei manieren gedragen worden en zorgt al snel voor bijzondere trouwfoto´s.

#1. Gezicht van de bruid

Traditioneel draagt de bruid een sluier wanneer ze samen met haar vader richting het altaar loopt. Op het moment dat het jawoord gegeven is en het huwelijk bevestigd kan worden met een kus, wordt het gezicht van de bruid voor het eerst helemaal zichtbaar. Maar niet voor er wat foto´s gemaakt zijn van het gezicht van de bruid onder haar sluier. Dit levert namelijk mooie en romantische foto´s op!

#2. Details onder de sluier

In plaats van het gezicht van de bruid, kun je ook een ander lichaamsdeel onder de sluier fotograferen. Zo is het bijvoorbeeld een idee om een foto te maken van de hand van de bruid met haar trouwring of verlovingsring om. Ook details zoals de trouwschoenen kun je mooi fotograferen onder een sluier.

Hand onder sluier

Fotocredits: La Belle via Love My Dress

#3. De bruid in haar geheel

Natuurlijk kan het complete plaatje van de bruid met haar sluier ook niet ontbreken. Het mooie hieraan is dat je precies kunt zien hoe de stof om haar lichaam valt. Zeker met een lange sluier kan dit een mooi effect geven!

#4. Samen met de bruidegom

Foto´s met de sluier hoeven natuurlijk niet alleen van de bruid zelf gemaakt te worden. Samen met de bruidegom zijn deze foto´s misschien wel nóg mooier. Romantischer kan bijna niet!

#5. Bridal boudoir foto´s met de sluier

Een bridal boudoir fotoshoot is niet alleen romantisch, maar ook een tikkeltje sexy. Zeker wanneer je alleen de sluier draagt, levert dit spannende foto´s op. Leuk als herinnering voor later, maar natuurlijk ook als cadeautje voor je kersverse echtgenoot. Vind je het best een beetje spannend om zo´n bridal boudoir fotoshoot te laten maken? Wij hebben wat handige tips voor je verzameld van professionele boudoir fotografen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *