Bruiloft decoratie met fruit

Fotocredits: The Party Society (links), fotograaf: Paulina Weddings (rechts)

Fruit als decoratie op jullie bruiloft? Hier kun je het allemaal voor gebruiken!

Meestal worden bloemen gebruikt als decoratie op bruiloften, maar waarom zou je eigenlijk geen fruit gebruiken? Vaak is dit een stuk goedkoper en bovendien staat het minstens zo gezellig! Wij laten je wat leuke manieren zien om fruit als decoratie te gebruiken op jullie bruiloft.

Bloemen geven een frisse en vrolijke sfeer aan bruiloften. Ze worden dan ook veel als decoratie gebruikt. Je zou deze bloemen ook kunnen aanvullen met vers fruit. Minstens zo mooi als decoratie en bovendien erg origineel. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben wat leuke ideeën voor je verzameld!

Bruidstaart met fruit

Veel bruidstaarten worden met fondant of bloemen versierd, maar je kunt ook fruit als decoratie gebruiken. Een simpele witte basis is voldoende voor een prachtige bruidstaart. Met verse vijgen, frambozen, bramen of zelfs granaatappel maak je het plaatje helemaal af!

Vaas gemaakt van ananas

Een ander idee is het combineren van bloemen met een mooie zelfgemaakte vaas. Een uitgeholde ananas is hier bijvoorbeeld heel geschikt voor. Wat ziet dit er gezellig uit!

Decoratie tijdens de receptie

Ook tijdens de receptie kun je fruit als decoratie gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze kleurrijke citroenen die tussen de hapjes of tafel liggen? Hierdoor ziet het geheel er meteen een stuk vrolijker uit!

Citroenen als bruiloft decoratie

Fotograaf: Abby Jiu via Mod Wedding

Tafeldecoratie tijdens het diner

Natuurlijk willen jullie ook dineren aan een stijlvolle tafel. In plaats van centerpieces kun je stukken fruit combineren met wat groen om een loper over het midden van de tafel te maken. Dit geeft meteen veel sfeer en ziet er prachtig uit!

Tafeldecoratie met fruit

Fotograaf: Nicole Lev Photography via My Wedding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *