Fotograaf: Ayenia Nour

Gaaf! Bruiloft in Cubaanse sferen

Zijn jullie gek op Cuba? Dan is een Cubaanse bruiloft misschien een leuk idee! Denk aan een klassieke Cubaanse trouwauto, felle kleuren, tropische bloemen, Cubaanse sigaren en heerlijke cocktails. Op deze manier komen jullie gasten meteen in een vakantie sfeertje!

Wij zijn gek op themabruiloften. Bruiloften met een thema zien er namelijk altijd prachtig uit en zorgen meteen voor extra sfeer. Een bruiloft in Cubaanse sferen komt niet zo vaak voorbij, maar dit heeft wel een heel gaaf effect!

Trouwen op Cuba

Trouwen jullie liever niet in Nederland en zijn jullie nog op zoek naar een bestemming voor jullie bruiloft in het buitenland? Dan is Cuba een geweldige bestemming. Dit land vormt een prachtige decor voor jullie bruiloft! Zo zijn de pastelkleurige huizen van de stad Trinidad perfect als achtergrond voor de trouwfoto´s. En ook de pleinen van Havana zijn zeker de moeite waard. Dit is dan ook een prachtige bestemming om jullie gasten mee naar toe te nemen!

Cubaans bruiloft thema

Ligt een bruiloft in het buitenland toch wat buiten jullie budget? Of trouwen jullie liever gewoon in Nederland? Ook in eigen land kun je jullie bruiloft van Cubaanse invloeden voorzien. Gebruik hiervoor een mooi, fris kleurenpalet met zomerse kleuren. Tropische bloemen en zoete drankjes kunnen ook zeker niet ontbreken. En jullie zullen uiteraard op zoek moeten gaan naar een prachtige klassieke auto als trouwvervoer. Nu nog hopen dat het weer meewerkt op jullie trouwdag en jullie heerlijk van het zonnetje kunnen genieten.

Benieuwd hoe zo´n Cubaanse bruiloft er uit komt te zien? Wij hebben wat mooie inspiratiefoto´s voor je verzameld:

Cubaanse bruid

Fotograaf: Ayenia Nour

Cubaanse bruid

Fotograaf: Ayenia Nour

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *