Galaxy bruiloft thema

Fotocredits: Zie hieronder

Galaxy bruiloft thema: Love you to the moon and back

Jullie hebben vast al urenlang samen naar de sterren liggen kijken. De sterrenhemel heeft namelijk iets mysterieus en romantisch. Niet zo gek dat liefde vaak wordt uitgedrukt in de eindeloze afstanden van de ruimte. Love you to the moon and back!

Hebben jullie al een thema voor jullie bruiloft uitgekozen? Een galaxy thema is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar juist daarom is dit thema zo gaaf voor bruiloften. De sterrenhemel geeft namelijk een magisch gevoel. Wij geven je wat leuke ideeën om dit thema toe te passen!

Trouwkaarten en ander drukwerk

Een bruiloft begint met de trouwkaarten en het is belangrijk om daar meteen jullie thema in naar voren te laten komen. Het is natuurlijk helemaal mooi wanneer al het drukwerk van jullie bruiloft op elkaar aansluit. Denk bijvoorbeeld aan een save the date, programmaboekje, menukaart en naamkaartjes voor de gasten.

Galaxy trouwkaarten

Fotocredits: Instagram Tandem_Wedding

Kleding bruid en bruidegom

Het is natuurlijk helemaal leuk wanneer het thema ook in de trouwkleding van de bruid en bruidegom terug te zien is. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een vlinderdas, stropdas, een paar hippe gympen of killer heels!

Galaxy strik bruidegom

Fotcredits: Etsy

Galaxy Vans

Fotocredits: Shoe Show

Bruidstaart of donuts

Een bruidstaart is heel geschikt voor het galaxy thema. Doordat de kleurstof op de buitenlaag van de taart gespoten wordt, krijg je een heel gaaf effect. Verder kan de bruidstaart natuurlijk gedecoreerd worden met sterren en manen. Willen jullie liever geen bruidstaart op jullie bruiloft? Dan is het een gaaf idee om donuts met het galaxy thema te laten maken!

Tafeldecoratie voor het huwelijksdiner

Natuurlijk gaat ook het dineren in stijl. Voor de tafeldecoratie kun je gebruik maken van donkere kleuren, zoals zwart, donker blauw en paars. Dit hoeft overigens niet te betekenen dat het geheel er somber uitziet. Door gebruik te maken van gouden details voeg je glans toe en maak je het complete plaatje chic en stijlvol.

Mooie galaxy quotes

Tot slot is het ook leuk om nog wat mooie quotes toe te voegen aan jullie bruiloft. Wat dacht je bijvoorbeeld van It´s written in the starsto the moon and back of you are my sun, my moon and all of my stars? Je kunt deze quotes op een poster laten drukken of op borden schrijven en op verschillende plekken neerzetten. Dit is bijvoorbeeld leuk bij de ingang van jullie trouwlocatie of als decoratie bij de trouwceremonie.

It´s written in the stars

Fotograaf: Indigo Lace via Boho Weddings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *