Game of Thrones fans opgelet: Je kunt trouwen in dit thema!

Ben jij ook verslaafd aan de serie Game of Thrones? En hebben jullie alle afleveringen gezellig samen gekeken? Het is nog even wachten tot het laatste seizoen, maar we hebben wel ander leuk nieuws voor echte fans: Jullie kunnen trouwen in dit thema!

Eigenlijk is de Game of Thrones niet het goede voorbeeld wat bruiloften betreft. De Red Wedding en Purple Wedding zijn immers alles behalve romantisch. Toch is een bruiloft in het Game of Thrones thema voor echte fans wel een heel gaaf idee! Wat dacht je bijvoorbeeld van het verwerken van de tekst I am his and he is mine, from this day, until the end of my days in jullie geloften? En natuurlijk kunnen ook een corsage in de vorm van het speldje van de hand of the king en een indrukwekkend zwaard niet ontbreken!

Benieuwd hoe dit er uit kan komen te zien? Wij hebben wat prachtige foto´s verzameld van bruidsparen die al getrouwd zijn in Game of Thrones sferen. Deze foto´s laten zien dat het heel goed mogelijk is om dit thema te combineren met een moderne en stijlvolle bruiloft. Inspiratie genoeg!

Game of Thrones thema bruiloft

Fotograaf: Lianne Gray Photography via Redamancy

Game of Thrones thema bruiloft

Fotograaf: Lianne Gray Photography via Redamancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *