Een gastenboek kan bestaan uit allemaal geschreven teksten, maar het is nog leuker wanneer je er foto’s aan toe kunt voegen. Foto’s van je gasten of van jullie zelf, wat je maar wilt! De leukste ideeën zijn hier alvast voor je verzameld.

Het is altijd leuk om een gastenboek te hebben waarin alle gasten die op jullie bruiloft aanwezig zijn geweest iets kunnen schrijven. Een combinatie van tekst en een of meerdere foto´s is helemaal leuk.

Canvasdoek

Het eerste idee is niet echt een gastenboek, maar een canvasdoek waar je gasten een leuk berichtje op kunnen schrijven. Je kunt van tevoren een mooie foto op canvas laten printen, bijvoorbeeld een foto van de verlovingsshoot of van jullie ringen. Vervolgens schrijven de gasten hier iets op. Let er wel op dat je een foto kiest waar voldoende neutrale stukken in zitten, zodat je de teksten goed kunt lezen en de gasten niet over je hoofd heen hoeven te schrijven.

Fotoboek

Heb je een heleboel mooie foto’s van jullie als stel gemaakt tijdens de verlovingsshoot? Dan is het ook leuk om ze samen te voegen in een fotoboek en de gasten hier in te laten schrijven. Zo kun je na de bruiloften nog even genieten van die mooie foto’s en de lieve berichtjes lezen die jullie vrienden en familie voor jullie hebben achter gelaten.

Polaroid gastenboek

Fotograaf: Golden Hour Studio via Brides

Gastenboek met polaroid

Wil je niet alleen kunnen lezen wie er op de bruiloft is geweest, maar ook kunnen zien hoe ze eruit zagen? Laat de gasten dan foto’s maken van zichzelf! Leg een polaroidcamera neer zodat ze hun gemaakte foto’s meteen in een gastenboek kunnen plakken met een leuke tekst erbij. Het is ook leuk als ze een korte tekst op het witte randje op de polaroid schrijven.

Photobooth gastenboek

Fotocredits: Mugz Photo Booth via Mod Weddings

Photobooth

En dan heb je natuurlijk nog de photobooth. Helemaal hip en de gasten zullen zich zeker vermaken met het maken van foto’s in dit fotohokje. Leg wat accessoires neer en ze kunnen helemaal losgaan. Na afloop plakken ze de foto’s in het boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *