Veel bruidsparen kiezen voor een gastenboek waar de gasten hun naam en een lief berichtje in kunnen schrijven. Leuk voor later, want zo zullen jullie niet snel vergeten wie er allemaal op jullie trouwdag zijn geweest. In plaats van een boek kun je echter ook voor een alternatief gastenboek kiezen dat je thuis in de woonkamer neer kunt zetten!

Een boek is natuurlijk leuk als herinnering, maar je moet wel de tijd nemen om hem te bekijken. In plaats daarvan kun je ook voor een alternatief gastenboek kiezen dat je in huis neer kunt zetten. Zo word je dagelijks herinnerd aan deze bijzondere dag. Wij hebben 3 prachtige alternatieve gastenboeken voor je verzameld die niet alleen mooi staan op jullie bruiloft, maar ook in jullie interieur!

Hangende kaartjes als gastenboek

Vind je het toch wel leuk als de gasten een persoonlijke boodschap voor jullie op papier kunnen zetten? Met dit gastenboek met hangende kaartjes (€28,59) is dat zeker mogelijk. De gasten schrijven hun berichtje op een kaartje en hangen dit vervolgens met een knijpertje aan het touw in het frame. Na afloop van de bruiloft kun je het frame in huis ophangen en alle lieve berichtjes nog eens goed doorlezen.

Hangend gastenboek

Wensboom

Deze wensboom (€24,95) is ook tijdens de bruiloft al prachtig als decoratie. De gasten schrijven hun boodschap op een houten hartje en hangen hem vervolgens aan één van de takken van de boom. Zeker weten dat jullie een mooi plekje voor deze wensboom kunnen vinden in jullie huis!

Wensboom als gastenboek

Hartjes in een frame

Tot slot kun je de houten hartjes ook op een andere manier gebruiken, namelijk in een houten frame (€27,49). Op deze manier maken jullie een soort schilderij van jullie gastenboek. Handig, want wanneer jullie dit schilderij in huis ophangen, hebben jullie alle tijd om de berichtjes van de gasten te lezen.

Hartjes gastenboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *