Gastenlijst opstellen met een handig hulpmiddel

Zodra jullie besloten hebben te gaan trouwen, is het maken van een gastenlijst een van de eerste stappen. Misschien zou je het liefst zoveel mogelijk mensen uitnodigen, maar hier zit natuurlijk wel een prijskaartje aan verbonden. Deze infographic helpt je een selectie te maken en alleen de echt belangrijke gasten uit te nodigen.

Dat je ouders, je zus en je schoonouders op jullie bruiloft aanwezig zijn, is natuurlijk logisch. Alleen hoe zit het met je nichtje die je al vijf jaar niet gesproken hebt? Of die vriendelijke buurvrouw met wie je zo nu en dan een kopje koffie drinkt? Het kan best lastig zijn om keuzes te maken en een goede gastenlijst op te stellen. Aan de hand van de vragen in onderstaande infographic kom je een heel eind!
Gastenlijst opstellen

Gastenlijst opstellen

Vind je het lastig om te bepalen wie er wel of niet op jullie bruiloft mag komen? Met bovenstaande vragen zou je gemakkelijker moeten kunnen bepalen wie je uitnodigt. Toch blijft het natuurlijk lastig om een definitieve keuze te maken en wil je mensen niet teleurstellen. Collega´s zijn bijvoorbeeld vaak lastig, omdat je niet met iedereen even goed omgaat. Daarom hebben wij een handige blog geschreven over het uitnodigen van collega´s op jullie bruiloft. Hier kun je ook meteen lezen op welke manier je duidelijk kunt maken wie er allemaal uitgenodigd wordt.

Blijf je opkijken tegen de gastenlijst opstellen? Bedenk je dan dat het vooral belangrijk is om een keuze te maken waar jullie zelf achter staan. Hoe anderen er ook over denken, het blijft namelijk wel jullie dag. Bovendien zul je nooit iedereen tevreden kunnen stellen, dat hoort er nou eenmaal bij! Het belangrijkste is dat alle mensen die voor jullie écht belangrijk zijn aanwezig kunnen zijn op deze bijzondere dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.